30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

CLATRONIC HL 3651

Termékkatalógus
CLATRONIC HL 3651
5 1 értékelés
Hősugárzó kerámia fűtőventilátoroknak PTC kerámia polikristályos félvezető saját hő felhalmozódását, az energiatakarékosság, az egészségesebb beltéri levegő, ideális az allergiában szenvedők és asztmások, 4 állású kapcsoló, két teljesítményszinten (1000 / 2000W)
Kód:  EAD6503i Termékszám:  4006160637755 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CLATRONIC HL 3651

Tetszik a hő? Hozd elektromos fűtő márka Clatronic 2-fokozatú teljesítmény (1000 W és 2000 W), és biztosan nem fogja megbánni. Ez egy kerámia polikristályos félvezető, a fő előnye abban rejlik, hogy a használata saját hő felhalmozódását. Vytápění probíhá prostřednictvím keramických topných článků, které nejen, že šetří energii, ale v zajistí i mnohem zdravější vzduch v místnosti. Volt nepřesouší, így előnyös ez a melegítő biztonságosan használható az allergiában szenvedők és asztmások. Ha frissíteni, a probléma nem csak aktiválni a ventilátor, hogy szivárogni fog a hideg levegő. 

Legfontosabb jellemzők

  • csendes működés
  • alacsony por
  • Biztonságos és hatékony fűtési
  • könnyű kezelhetőség
  • egyszerű kezelhetőség

Gyors és hatékony fűtés

Tartós és robusztus eszköz minőségi anyagoApproxól készült, amelyek garantálják nem csak a magas stabilitás, hanem a tartósság. O bezpečný chod se postará spínač fungující jako ochrana před požárem a speciální funkce ochrany proti přehřívání. Mindenki számára nyilvánvaló, az egyszerű művelet, amely felelős a 4 állású kapcsoló, folyamatosan állítható termosztát, fogantyú a kényelmes szállításhoz, állítható dőlésszög 90 ° -ig. 

Paraméterek

Energiafelhasználás
2 000 W Kész!
Fűtési teljesítmény
2 000 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!
Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát Kész!
Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Energiafelhasználás
2 000 W Kész!
Fűtési teljesítmény
2 000 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!

Funkciók

Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLATRONIC HL 3651 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLATRONIC HL 3651. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLATRONIC HL 3651. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLATRONIC HL 3651. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLATRONIC HL 3651.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ