Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mi az a KodakCoin?

A KodakCoin egy új kriptovaluta, amelyet az Eastman Kodak Company hozott létre és amely az újonnan épített KodakOne rendszerben fizetési formaként is szolgál. Ez az új pénznem a KodakOne mellett a CES 2018 Las Vegas-i fogyasztói elektronikai vásáron került bevezetésre. Az érmék forgalomba hozatalának kezdeti bevezetésére (ICO), és ezáltal az egész platform elindítására, a londoni médiavállalat Wenn Media csoportjával együttműködésben ez év január 31-én került sor.

KodakCoin

A KodakOne blockchain platform 

Mint már fentebb említettük, KodakCoin lesz a natív kriptovalutája a KodakOne rendszernek. Ez a rendszer a blockchain technológiát használja világszerte a fotósok vagy fotós ügynökségek számára a szerzői jogok kezelésének megkönnyítésére és védelmére – a Bitcoinhoz hasonlóan itt is a „kódolt digitális naplóról” lehet beszélni. A fotósok tárolhatják a képeiket az archívumban vagy elhelyezhetik ott az új képeiket amelyeket a blockchain hálózat (nagy kiterjedésű hálózat - WAN) kellőképpen véd és biztonsági másolatokat is készít.

i Kodak egy amerikai multinacionális vállalat, amelynek eredete a 19. század végére nyúlik vissza. Az évek során a Kodak a legkülönbözőbb fényképészeti eszközök és anyagok egyik vezető gyártója és szállítója lett, de mivel képtelen volt időben reagálni a digitális fényképezés okozta változásokra, a cég jelentős hosszú távú visszaesést élt át.

A KodakOne engedélyezési platformként is működik majd, ahol profi és amatőr fotósok eladhatják fotóik bizonyos jogait. A továbbadott szerzői jog árát az eladás után azonnal a KodakCoin kriptovalutában kapják meg. Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, magának az új blockchain technológiának a bejelentése is egy nap leforgása alatt a Kodak részvények árfolyamának 120 %-os növekedéséhez vezetett.

i Ez is érdekelhet
1. Ripple (XRP) A jövő kriptovalutája, vagy csak egy csapda a befektetőknek? A Ripple indulatokat vált ki.
2. Ethereum Letaszíthatja a trónról a Bitcoint?
3. Litecoin Miben más, mint a Bitcoin?
4. STORJ Fogadj a decentralizációra.
5. ZenCash A platform amely a személyes adatokra helyezi a hangsúlyt.
6. Vertcoin Kriptovaluta a kis bányászok számára.

Szoftver, amely a regisztrált fotókat védi

A rendszer további előnyeként a KodakOne azt ígéri, hogy állandó védelmet biztosít a regisztrált képeknek. Ezt egy speciális szoftveren keresztül valósítja meg, amely egy adott kép az IP-címe alapján képes átkutatni az internet zegzugait. Ha történetesen talál egy engedély nélküli képet, először a szerzőt figyelmezteti, majd segít neki, megkapja az őt megillető díjazást.

Nyomtatás

30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ