Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

ColorCross GW001B

Termékkatalógus
ColorCross GW001B
3,7 5 értékelés
Kontroller - ColorCross VR szemüveghez, Bluetooth, Android és iOS
Kód:  SB815b Termékszám:  GW001B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ColorCross GW001B

Virtuális valóság. Egy teljesen új technológia, mely által egy izgalmas történet közepén találja magát, egy speciális adapter szemüvegnek köszönhetően. A projekt fő célja, hogy valós helyzeteket a leginkább valósághű módon szimulálja. Ezáltal néhány másodperc alatt egy trópusi szigetre vagy egy másodperc törtrésze alatt a Himalájára telepportálhat, kipróbálhatja ott a túrázást, edzést, pihenést vagy akár kedvenc játékaival is játszhat. Hála ennek a praktikus vezérlőnek az utazása intuitívvá és egyszerűvé válik.

Főbb jellemzők

  • Modern design és elegéns fehér szín
  • 3 mód
  • Kompatibilis mobiltelefonokkal, tabletekkel, TV-kkel, PC távirányítókkal, video játék vezérlőkkel, és vezeték nélküli egerekkel
  • Támogatja az Android, az iOS és PC rendszereket

Egyszerű működtetés mindenki számára

Ez a különleges 3D szemüveg egy hordozható vezérlő segítségével egy teljesen új világba kalaúzol. Fontos, hogy rendelkezzen egy Full HD felbontású, quad-core processzorral felszerelt, mozgásérzékelős, giroszkópos és gyorsulásmérős Android vagy iOS opreációs rendszerrel. Ha az okostelefonja megfelel ezeknek a feltételeknek, akkor semmi sem állhat az Ön útjába, hogy maximálisan élvezze a jövő termékét és hihetetlenül izgalmas és adrenalinnal teli pillanatokat éljen át.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorCross GW001B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColorCross GW001B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColorCross GW001B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColorCross GW001B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ