Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Comply pótdugó Tx-500 fekete - M méret

Termékkatalógus
Comply pótdugó Tx-500 fekete - M méret
Tartozék -pótdugó fülhallgatóhoz, habszivacs, környezeti zajok elnyomására kifejlesztve, Wax-Guard meggátolja a nedvességgel és zsírral való érintkezést, átmérő: 12.45 mm ± 0.50 mm, 3 pár
Kód:  CPY1001d4 Termékszám:  19-50101-11
Comply pótdugó Tx-500 fekete - M méret Megszűnt

Comply pótdugó Tx-500 fekete - M méret

Kezdik elvenni kedvedet azon fülhallgatók, amelyek nem tartanak kényelmesen és állandóan kiesnek? A Comply habszivacs pótdugó megoldást jelent ezen problémákra. Nem szükséges új fülhallgatót vásárolni és reménykedni, hogy ezek kielégítik az igényeidet. Válaszd ki azon pótdugót, amely tulajdonságai legjobban megfelel igényeidnek. A kínálatban találsz tökéletesen szigetelő vagy kényelmes pótdugót, amely védi a fülhallgatót a fülzsírral szemben. A sportolók számára kifejlesztett sorozat tökéletes rögzítést biztosít.

A Comply Tx-500 maximálisan kizárja a környezeti zajokat és tökéletes zenei élményt nyújt. Speciális tulajdonságának köszönhetően védelmet biztosít a fülhallgatóknak a fülzsírral és más szennyeződésekkel szemben. Nagyon puha habszivacsból készült, amely gyengéden kitölti a fület. Rögzíti a fülhallgatót a fülben és komfortos használatot tesz lehetővé hosszabb idejű használat esetén is. Csökkenti a hosszabb idejű használat esetén kialakuló fáradság érzését. Szükségtelen lesz a fülek pihentetése. Élvezd a zenét, ahogyan még soha. Kényelmesen, állandóan és teljes mértékben.

Műszaki adatok:

Méret:
M

Szín:
Fekete

Méretek (legszélesebb átmérő):
12.45 mm ± 0.50 mm

Anyagok:
poliuretán habszivacs, termoplasztikus elasztomer

Csomag tartalma:
3 pár

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Comply nástavce Tx-500 černé - velikost M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Comply Extension Tx-500 čierna - veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Comply nástavce Tx-500 černé - velikost M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Comply nástavce Tx-500 černé - velikost M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ