AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Concept KF1325 4in1 TITAN CARE

Termékkatalógus
Concept KF1325 4in1 TITAN CARE
4,4 16 értékelés
Hajformázó - fix fejes, 2 hőmérséklet fokozat, 600W teljesítmény, gyors felmelegedés, hideg levegő, 360°-ban forgatható kábel, akasztónyílás, olvadóbiztosíték és led jelzés, 1,65 m hosszú kábel, koncentrátor és forrólevegős hajformázó a csomag része, fekete és szürke kivitel
7 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONKF805 Termékszám:  KF1325
Concept KF1325 4in1 TITAN CARE 7 990 Ft Felbontott raktáron

Concept KF1325 4in1 TITAN CARE

Concept KF1325 4in1 TITAN CARE egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A Concept KF1325 hajformázó nagyszerű segítség a tökéletes frizura elkészítésében. Egyetlen lépésben szárítja és formázza a hajat, amelynek köszönhetően pillanatok alatt elkészül frizurád. Az 1,65 méteres forgó tápkábel kényelmes használatot tesz lehetővé . A hajformázó 2 teljesítményszintet, és a a frizura rögzítéséhez alkalmas COOL SHOT funkciót kínál. A csomag 4 cserélhető kiegészítőt tartalmaz, a hőbiztosíték pedig a biztonságos használatról gondoskodik. A Concept KF1325 hajformázónak köszönhetően minden frizura tökéletes lesz!


4 cserélhető kiegészítő

COOL SHOT funkció

Hőbiztosíték


A KF1325 4 az 1-ben TITAN CARE  hajformázó legfőbb jellemzői

  • COOL SHOT funkció a frizura rögzítéséhez
  • Egy lépésben szárít és formáz
  • A Concept KF1325 hajformázó 2 teljesítményszintet és COOL SHOT funkciót kínál a frizura rögzítéséhez
  • A csomagban 4 cserélhető kiegészítő található - nagy kefe 30 mm-es átmérővel, kis kefe 20 mm-es átmérővel, lapos kefe és koncentrátor
  • 1,65 méteres tápkábel
  • Praktikus akasztó hurok
  • Piros jelzőfény
  • Hőbiztosíték a túlmelegedés illetve a károsodás ellen
  • Szürke szín

Segítség a mindennapi frizura elkészítésében

A Concept KF1325 nélkülözhetetlen segítséggé válik a mindennapi frizura elkészítésében 600 W-os teljesítménynek köszönhetően, amely tökéletes eredményt garantál. A hajformázó egyetlen lépésben szárítja és formázza a hajat, ennek köszönhetően pillanatok alatt tökéletes frizurád lesz, amelyet mindenki irigyelni fog. Választhatsz könnyed, közepes hőmérsékleten történő fújás, erős, magas hőmérsékleten történő fújás valamint alacsony hőmérsékleten történő erős fújás közül - ez a COOL SHOT funkció, amelyet a frizura rögzítéséhez használhatsz. Tehát pontosan igényeidnek megfelelően választhatod ki a teljesítmény szintjét.

A KF1325 Concept 4 cserélhető kiegészítőkkel rendelkezik

A Concept KF1325 hajformázóhoz 4 cserélhető kiegészítő tartozik, amelyek segítenek gazdag és dús, ellenállhatatlan hullámokat vagy épp egyenes frizurát létrehozni. A CLICK-IN rendszer segítségével könnyedén és gyorsan cserélheted őket igényeidnek megfelelően. Csupán rögzítened kell az adott kiegészítőt, és máris hozzáláthatsz a hajformázásnak. 3 típusú kefe és egy koncentrátor közül választhatsz, ez utóbbi a levegő áramlását a meghatározott helyre irányítja.

Első a biztonság 

A kellően hosszú forgó tápkábel lehetővé teszi a Concept KF1325 hajformázó kényelmes használatát. Az akasztó segítségével egyszerűen felakaszthatod a hajformázót, így mindig kéznél lehet. A készülék továbbá hőbiztosítékkal is rendelkezik, amely megóvja a Concept KF1325 készüléket a túlmelegedéstől illetve a károsodástól.

További információk:

Teljesítmény: 600 W
Tápkábel hossza: 165 cm
Méretek: 423 × 53 × 76 mm
Tömeg: 420 g
Szín: matt szürke


Paraméterek

Összehasonlít

Funkciók

Funkciók
Hideg levegő, Gyorsmelegítés Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

Csomagolás

Kiegészítők száma
2 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept KF1325 4in1 TITAN CARE
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ