AlzaBoxy Q1 Shop roku

Concept MV-7140

Termékkatalógus
Concept MV-7140
4,8 6 értékelés
Masszírozó gép - lábra, 3 funkció - pezsgőfürdő, masszázs, infravörös hő, 4 masszázs görgő, vízsugár, pedikűr, vízhőmérséklet fenntartási funkció
Kód:  CONMV001 Termékszám:  mv7140

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept MV-7140

A Concept MV-7140 masszázs készülék frissítő és élénkítő masszázst ad a a fáradt lábnak. Kényeztesd magad egy jótékony masszázzsal az otthonod kényelmében, teljesen a saját igényeid és kívánságaid szerint! A masszázs kád fel van szerelve 336 masszázs ponttal és négy masszírozó görgővel, és nem hiányozhat belőle a vízhőmérséklet fenntartó funkció sem.

Összesen három masszázs típus közül választhatsz, a készülék tehát mindig igazodik a pillanatnyi igényeidhez. A masszázs kád rendelkezik egy praktikus vízszintjelzővel és csúszásmentes lábakkal is. Értékelni fogod intuitív vezérlését az egyszerű vezérlőpanellel, amelynek köszönhetően mindenki könnyedén tudja kezelni a készüléket.

A legfontosabb előnyei:

  • 336 masszázs pont
  • 4 masszírozó henger
  • Kerek vezérlőpanel
  • Akupresszúrás központ
  • Víz hőmérséklete fenntartási funkció
  • Védőburkolat a fröcskölő víz ellen, és hely a tartozékok tárolására
  • Él, amely a folyó vizet irányítja
  • Csúszásmentes lábak
  • Praktikus hordozó fogantyú

Masszázs módok:

  • Masszázs + infravörös hő
  • Vízhőmérséklet fenntartás + pezsgőfürdő
  • Masszázs + vízhőmérséklet fenntartás + pezsgőfürdő + infravörös hő

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
90 W

Áramellátás típusa:
Váltakozó feszültség, 230 V

Méretek:
20 x 40 x 40 cm

Tömeg:
5,25 kg

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept MV-7140 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept MV-7140. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept MV-7140. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept MV-7140. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept MV-7140.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ