A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

Concept RK-2313 Nut

Termékkatalógus
Concept RK-2313 Nut
4,5 2 értékelés
Vízforraló - 2200 W, 1,7 l térfogat, központi csatlakozó, kék LED-es háttérvilágítás, kétszeres biztonsági rendszer, praktikusan, nyomógomb megnyomásával nyitható fedél
Kód:  CON002a27 Termékszám:  RK2313 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK-2313 Nut

A Concept RK-2313 Nut vonzó dizájnú 1,7 liter térfogatú vízforraló. Az egyszerűb tájékozódás miatt mindkét oldalán megtalálható a vízszintjelző, és egyéb hasznos funkciók sem hiányoznak. Praktikus a fedél nyitása, automatikusan kikapcsol a forráspontot elérése után vagy ha eltávolítja a minőségi központos csatlakozóval felszerelt alapról. . A vízforraló karbantartását segíti a kivehető és mosható szűrő, amit elég egyszerűen folyó vízzel leöblíteni. Természetesen, ha véletlenül víz nélküli kapcsolná be, a kanna túlhevülés elleni védelemmel is rendelkezik, és a be- és kikapcsoló gomb az ergonomikus kialakítású markolaton van elhelyzve. Nagyon tetszetős a vízszintjelző működést jelző kék LED háttérvilágítása is.

Legfontosabb jellemzői

  • Vízforraló
  • Rozsdamentes acél fűtőlap, burkolt fűtőspirál
  • Működést jelző kék LED háttérvilágítás
  • Minőségű csatlakozó
  • Praktikusan, nyomógomb megnyomásával nyitható fedél
  • Kétszeres biztonsági rendszer
  • Automatikus kikapcsolás
  • Vízjel a tartály mindkét oldalán

Fogyasztás:
2200 W

Űrtartalom:
1,7 l

Méretek:
220 x 225 x 162 mm

 

Paraméterek

Anyag
Műanyag Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!
Szín
Fehér Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK-2313 Nut Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK-2313. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK-2313 Nut. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept RK-2313. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept RK-2313.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ