Shop roku ApF HU

Concept RK-3130 rozsdamentes acél matt 1.2 l

Termékkatalógus
Concept RK-3130 rozsdamentes acél matt 1.2 l
4,8 42 értékelés
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,2 l, rozsdamentes kivitel, energiafelhasználás 1630 W, forgótalp, automatikus kikapcsolás és vízszint jelző, eltávolítható szűrő
7 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONRK016 Termékszám:  RK3130
Concept RK-3130 rozsdamentes acél matt 1.2 l 7 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

11 980 Ft
Szett megvásárlása

Concept RK-3130 rozsdamentes acél matt 1.2 l

Varázsolja pihentetővé reggeleit a kedvenc kávéja vagy teája elkészítésével. A cseh Concept Kettle RK-3130 vízforraló elegáns fekete rozsdamentes acél dizájnnal büszkélkedve tökéletesen illeszkedik a konyhába. Az egyedi megjelenés mellett a térfogata 1,2 liter, ami tökéletesen megfelel kisebb háztartások számára. 

Minőségi központi csatlakozó biztosítja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. A tartályban lévő víz mennyisége könnyen szemmel követhető a vizszintjelzőn. A gondtalan használatról az apró ötletek gondoskodnak: a fedelet lenyomva tudjuk kinyitni és természetesen van automatikus kikapcsolás funkció is. A gyártó a biztonságot szem előtt tartva 2 szintű védelmet épített a készülékbe. A tartályban az esetlegesen beleöntött vízen kívül találunk továbbá egy vízkőszűrőt is. Kifinomult zárrendszer garantálja, hogy a víz ne folyjon ott, ahol nem kellene. Emelje új szintre konyhája fényét a Concept Vízforraló által nyújtott luxussal!

Méretek:
210 x 175 x 164

Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,2 l Kész!
Tulajdonságok
Forgótalp Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
1 630 W Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,2 l Kész!
Tulajdonságok
Forgótalp Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
1 630 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK-3130 rozsdamentes acél matt 1.2 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK-3130 1.2 l.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ