A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN

Termékkatalógus
Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN
3,8 21 értékelés
Álló porszívó - 18 V kapacitású Li-ion akkumulátor, töltési idő: 2,5 óra, működési idő: 30 perc, hepa filter, 79 dB zajszint, 0,6 l-es portartály, kárpit szívófej és résszívó, fehér és türkiz színű
Kód:  CONVP420 Termékszám:  VP4200

Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN


3 az 1-ben

Szív és töröl

LI-ION akkumulátor


A Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN rúdporszívó minden háziasszony álma. Ez egy forradalmian új takarító segédeszköz, amely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a takarítást a 3 az 1-ben funkciójának köszönhetően. Akkumulátoros (vezeték nélküli) porszívó, kézi porszívó és felmosó egyben. Könnyedén porszívózhatod át az összes szőnyeget otthonodban, és ugyanazzal a lendülettel fel is porszívózhatod, majd fel is moshatod az összes kemény padlót is. Ez nem csak időt takarít meg számodra, hanem egyúttal elkerülhető általa a felesleges porozással járó takarítás. A kivehető, kézi porszívóval soha nem lesz szükséged seprűre és lapátra.


A Concept VP4200 időt takarít meg

A Concept VP4200 porszívó három készüléket egyesít egy testben, nevezetesen egy porszívót, egy kézi porszívót és egy felmosót. A 3-az-1-ben funkciónak köszönhetően jelentős időt takaríthatsz meg otthonodban. A szabadidőd valóban szabad időtöltéssel telhet!


Concept VP4200 -felmosó

Ahhoz, hogy a padló tökéletesen tiszta legyen, egyszerűen töltsd fel a 150 ml-es víztartályt, helyezd azt a porszívóba és indítsd el. A gomb megnyomása megnedvesíti a felmosófejet, így kényelmes és zavartalan tisztításra képes.


Vezeték nélküli takarítás

A Concept VP4200 lehetővé teszi a vezeték-nélküli porszívózást. Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 30 perces üzemidőt is garantál. A porszívót újra használhatod két óra múlva, amikor az akkumulátor már feltöltődött. A jelzőfény segítségével tökéletesen átláthatod az akkumulátor állapotát, és tudni fogod, amikor a készülék ismét készen áll a használatra.


Kézi porszívó a kisebb takarításhoz

Nem kell többé a partfis és a lapát után nyúlnod, ha össze szeretnéd takarítani a főzés során keletkezett koszt, vagy más kisebb rendetlenséget. A Concept VP4200 porszívóból egyszerűen eltávolíthatod a kézi porszívót, és máris dolgozhatsz vele. Egy ilyen porszívó igazán jól jöhet például a gyermekek után történő takarításban, vagy az autó és más kevésbé hozzáférhető helyek porszívózásához. 


Ciklonikus porszívózás

A vákuumos levegő forgó mozgása a tartály belsejében centrifugális erőt eredményez, amely gondoskodik a szennyeződések és a por eltávolításáról. Minden összegyűjtött szennyeződést a 600 ml-es tartályban tárol. A teljes rendszer egy része szénszűrő is, amely kezelésbe veszi a kellemetlen szemcséket. Tehát a Concept VP4200 porszívónak köszönhetően az otthonod tökéletesen tiszta lesz.


Turbo kefe

Ha háziállatod van otthon, akkor sem kell kétségbe esned. A Turbo kefe, amely a Concept VP4200 porszívó része, gond nélkül kezeli a helyzetet. A kefe mindenféle szőnyegre alkalmas, egyedülálló kialakítása miatt karbantartása pedig nagyon egyszerű. 


Concept VP4200 rúdszívó LED világítás

A Concept VP4200 porszívó másik előnye a közvetlenül a fúvókán elhelyezett LED-lámpa, ami jobb viszonyokat biztosít a nehezebben látható helyekhez, például a bútorok alatt. A LED-es világítás és a forgókefék használatával még a nehezen elérhető vagy rosszul látható helyeket is kitakaríthatod. 



A Concept készülékei segítenek elérni az otthon tökéletes tisztaságát. Különböző segítők széles választéka áll rendelkezésedre. Biztosan megtalálod a kedvencedet köztük!


Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
26 cm Kész!
Magasság
115 cm Kész!
Mélység
2 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Türkiz Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ