Akvizice ApF HU Shop roku

Concept ZH0040 Digitális befőző edény

Termékkatalógus
Concept ZH0040 Digitális befőző edény
4,6 13 értékelés
Befőző edény - űrtartalma 27 l, lábas anyaga rozsdamentes acél, kijelző és automatikus programok
49 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONZH468 Termékszám:  ZH0040
Concept ZH0040 Digitális befőző edény 49 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Concept ZH0040 Digitális befőző edény

Maradt némi zöldséged vagy gyümölcsöd a szüret után és nem tudod, hogy mit kezdj vele? Akkor szerezd be a Concept ZH0040 befőző edényt, amely egy sokoldalú segítőtárs a kedvenc ételeid konzerválásában és sterilizálásában. A Concept befőző edény meglehetősen nagy, 27 literes térfogatot biztosít az akár 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg számára. A teljesen automatizált működése megkönnyíti az egész folyamatot. Állítsd be a kívánt hőmérsékletet és időtartamot, amely értékeket ellenőrizhetsz a jól olvasható LCD kijelzőn. Az edényt használhatod különfélegyümölcslevek készítéséhez, illetve szószok és levesek főzéséhez is. A hasznos KEEP WARM funkcióval elkészítheted a kedvenc forró italaidat, a készülék pedig az általad kívánt hőmérsékleten tartja azt.

Széleskörű felhasználás 

27 literes térfogat

LCD kijelző


A Concept ZH0040 befőző edény főbb jellemzői

  • Sokoldalú segítőtárs az élelmiszerek konzerválásában és sterilizálásában
  • Nagyszerű gyümölcslevek készítéséhez, szószok és levesek főzéséhez
  • CONCEPT ZH0040 nagy, 27 literes tárfogattal
  • Legfeljebb 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg számára
  • Az üveg egy része műanyag rács
  • Teljesen automatikus működés
  • A hőmérséklet és az idő beállításához használd a forgógombokat
  • Jól olvasható LCD kijelző
  • A hőmérséklet folyamatosan szabályozható 30 és 100 °C között
  • Praktikus, 1 és 120 perc között állítható időzítő
  • Hangjelzés
  • Forró italok a KEEP WARM funkciónak köszönhetően
  • Leeresztő szelep az ital kényelmes pohárba töltéséhez
  • Hőszigetelt fogantyúk és túlmelegedés elleni védelem

Sokoldalú segítség az élelmiszerek konzerválásában és sterilizálásában

A Concept ZH0040 befőző edény nagyszerű segítség a kerti termés feldolgozásában. Képes a gyümölcsök, zöldségek, gombák és húsok tökéletes konzerválására és sterilizálására. Sőt, az üvegeket dzsemek és lekvárok készítéséhez is használhatod. A főzés során semmi sem szabhat határt a képzeletednek. Azonban ez még mindig nem minden! A Concept edény remek választás a gyümölcslevek készítéséhez, főzéshez illetve a kedvenc forró italaid, mint például a forralt bor hőmérsékletének megőrzéséhez télen. Forró szószra, levesre vagy sterilizált almaborra van szükséged? A ConceptZH0040 edénynek ez sem okoz problémát. Használhatod a méz felmelegítésére is.

Nagy méretű, 27 literes Concept ZH0040 edény

A Concept ZH0040 befőző edény elegendő helyet biztosít az ízletes fogások és levek készítéséhez. Belső 27 literes térfogatával könnyedén fér el benne maximum 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg. A készlet tartalmaz egy olyan műanyag rácsot is, amelyet elhelyezhetsz a tartály alján főzés előtt.

Concept ZH0040 edény egyszerű használattal

A Concept ZH0040 edény használata igazán könnyű, hiszen teljesen önállóan működik. A vezérlőgombok segítségével állítsd be a kívánt hőmérsékletet és időt. A hőmérsékletet fokozatmentesen állíthatod 30 és 100 °C között. Emellett használhatod a praktikus időzítőt is, amelyet 1 és 120 perc között szabályozhatsz, vagy választhatod a folyamatos működést is. Minden beállított értéket megtekinthetsz a jól olvasható LCD kijelzőn. A készülék hangjelzéssel tájékoztat, amikor a program lejárt.

Forró italok a KEEP WARM funkcióval

Szeretnél inni egy finom forró teát, rumot vagy esetleg a kedvenc forraltborodat? A praktikus KEEP WARM funkcióval ezeket az italokat az otthonod kényelmében élvezheted ki. Ez a hasznos funkció segít az ízletes italok elkészítésében, miközben a Concept ZH0040 készüléke a kívánt hőmérsékleten tartja azokat. Rendelkezésedre áll a leeresztő szelep, ennek segítségével kényelmesen töltheted ki az italt a poharakba.

Első a biztonság

A hőszigetelt fogantyú és a túlmelegedés elleni biztosíték gondoskodnak a biztonságodról a Concept ZH0040 befőző edény használata közben, utóbbi automatikusan kikapcsolja a készüléket veszélyes felmelegedés esetén.


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Befőző edény Kész!
Űrtartalom
27 l Kész!
Funkciók
Kijelző, Automatikus programok Kész!
Teljesítményfelvétel
2 000 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Típus
Befőző edény Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
27 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Kijelző, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
2 000 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A befőzőedény concept ZH 0040 üstkében lehet lekvárt főzni, további kiegészítők vásárlása nélkül is?

Kérdések és válaszok: Concept ZH0040 Digitális befőző edény
Kiegészítők: Concept ZH0040 Digitális befőző edény Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZH0040 Digitální zavařovací hrnec. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept ZH0040 Digitálny zavárací hrniec.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ