A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS, fekete

Termékkatalógus
CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS, fekete
3,7 50 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth
Kód:  JD731l22 Termékszám:  CEP-9000-BK Gyártó honlapja:

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS, fekete

A stílusos és visszafogott CONNECT IT True Wireless CEP-9000-BK vezeték nélküli fülhallgató magas fokú kényelmet biztosít. Nem akarsz többé a vezeték tekergetésével bajlódni csak azért, hogy zenét hallgathass? A CONNECT IT CEP-9000-BK fejhallgató bárhol és bármikor teljes zenei élményt nyújt, a kábeleket mellőzve. A még jobb hangminőségről az integrált HYPER-BASS technológia gondoskodik, amely minden mély tónust teltebben szólaltat meg.

Legfőbb előnyei

  • Elegáns és diszkrét megjelenés, fekete színben
  • Fülhallgatók integrált HYPER-BASS technológiával a még teltebb mélyhangok érdekében
  • Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológiával
  • A praktikus CVC 6.0 technológia kiszűri a környezeti zajokat
  • A fülhallgatók akár 5 órányi lejátszást is kibírnak
  • Mágneses töltéstechnika
  • Integrált LED
  • A fejhallgatók többfunkciós vezérlőgombot tartalmaznak
  • 4 pár, különböző méretű füldugasz a csomagban

Hívhatnak bármikor

A beépített mikrofon segítségével a fülhallgatót még akkor sem kell kivenned, ha hirtelen felhív valaki. Bármikor telefonálhatsz rajta keresztül, és élvezheted a headsetek előnyeit. Emellett a fülhallgató CVC 6.0 technológiával is el van látva, hogy kizárhasd a zavaró környezeti zajokat a telefonhívások során is. A csomagban 4 különböző méretű füldugasz található - XS, S, M és L - így mindenki gond nélkül kiválaszthatja a megfelelőt. Telefonhoz vagy egyéb eszközhöz Bluetooth 4.2-n keresztül csatlakoztatható.

Vezeték nélküli kényelem, könnyű töltés

A fülhallgató feltöltésenként akár 5 órányi üzemidővel bírnak. A töltő-dokkoló mágneses töltési technológiával működik. Ezért a fülhallgatót csak be kell helyezned a kijelölt részébe, majd aztán egyszerűen kivenni őket. Az újratöltő tok használata esetén pedig a fülhallgató akár 30 órát is kibír. A fülhallgató egységek házába egy-egy LED-et építettek, amelyek mindig pontosan jelzik azok állapotát. A LED mellett egy többfunkciós vezérlőgomb is található.

 
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Miért szakadozik a bal oldali fülhalgató, kb 15-20 másodpercenként?

Kérdések és válaszok: CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS, fekete
Kiegészítők: CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth Headset CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth Headset CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ