A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Corsair Force Series LS 480 GB, 7 mm

Termékkatalógus
Corsair Force Series LS 480 GB, 7 mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasás: max. 560 MB/s, írás: max. 540 MB/s
Kód:  DO102p1r3 Termékszám:  CSSD-F480GBLSB

Corsair Force Series LS 480 GB, 7 mm

A Corsair Force LS Seriest egy kiváló SSD meghajtó, melyet remek teljesítmény és megfizethető ár jellemez. Köszönhetően 7 mm-es vastagságának, használható PC-kben, laptopokban és notebookokban, melyek támogatják a 2.5 inches formátumot. Bár a meghajtó SATA 3.0-ás csatlakozóval van ellátva, természetesen kompatibilis a SATA 2.0-val és SATA 1.0-val is a maximális alkalmazhatóság érdekében. 

A hagyományos mechanikus meghajtók percenként több ezres fordulatszámot érnek el. Az SSD nem tartalmaz mozgó alkatrészeket ezért jobban ellenál az ütésnek, rázkódásnak és hőmérsékletváltozásnak, amellett, hogy alacsonyabb az energiaigénye, valamint írási és olvasási sebessége is többszöröse mint a klasszikus HDD-knek.

 

A Corsair Force LS Series el van látva egy adatbiztonsági rendszerrel is, mely érzékeli az átvitel során bekövetkező esetleges hibákat, így megvédi fájljait a károsodástól. A meghajtó teljesen kompatibilis a Corsair SSD Toolbox okos alkalmazással, így folyamatosan értesíti a lemez állapotáról a S.M.A.R.T. szoftver segítségével. A hibák bekövetkezése közti átlagos működési idő (MTBF) 1,5 millió óra.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair Force Series LS 480 GB, 7 mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Force LS Series 7mm 480GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Force LS Series 480GB 7mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Force Series 7 mm LS 480 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Force Series 7 mm LS 480 Gigabyte.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ