A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Corsair Force Series MP500 120GB

Termékkatalógus
Corsair Force Series MP500 120GB
5 3 értékelés
SSD meghajtó - NVMe, M.2, olvasási sebesség akár 3000 MB/s, írási sebesség akár 2400 MB/s
Kód:  DO104c3c Termékszám:  CSSD-F120GBMP500

Corsair Force Series MP500 120GB

Az SSD meghajtók új generációja kisebb, de főleg nagyságrendekkel hatékonyabb minden téren, hogy lenyűgözze még azokat a felhasználókat is, akiknek a közönséges SSD nem elég. Az MP500 sorozat a legigényesebb alkalmazások villámgyors betöltését, valamint nagy és a kis fájlok várakozás nélküli hozzáférését is biztosítja, tehát jobban megtartod a munkára vagy játékra hangoltságod. A magasabb hatékonyság egyik esetben sem várat magára. Nincs többé bosszantó várakozás.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül hatékony SSD
  • Nagyon kompakt kialakítás
  • A lehető leggyorsabb interfész
  • Technológia az élettartam meghosszabbítása

Új határok a NVMe-vel

A meghajtó a legújabb NVMe adatátviteli felület használja, amelyet megtalálsz a hatékony notebookokban, az ultrabookokban és néhány különösen erős asztali gépben. Hála a PCI Express-el való közvetlen kapcsolatnak lenyűgöző sávszélességet ér el. Az általában használt SATA 3 sebességéhez képest akár 4-szer gyorsabb, így az NVMe reális lehetőséget nyújt villámgyors adatátvitelre.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair Force Series MP500 120GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Force Series MP500 120GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Force Series MP500 120 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Force Series MP500 120GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Force Series MP500 120GB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ