Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF GPU Water Block (3090 Ti)

Termékkatalógus
Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF GPU Water Block (3090 Ti)
VGA vízhűtés - ASUS ROG STRIX/TUF GeForce RTX 3090 Ti grafikus kártyához, átlátszó akril felső rész, 16 külön-külön címezhető RGB LED, alumínium hátlap, nikkelezett CNC megmunkált réz váz
Kód:  UYxg7a7 Termékszám:  CX-9020018-WW Gyártó honlapja:
Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF GPU Water Block (3090 Ti) Megszűnt

Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF GPU Water Block (3090 Ti)

Olyan vízhűtőot keresel ASUS ROG STRIX/TUF GeForce RTX 3090 Ti grafikus kártyádhoz, amely nemcsak tökéletesen működik, de jól is néz ki? Akkor készítettünk neked egy átlátszó modellt Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF formájában. Az akril tetejének és az átlátszó áramlási útvonalaknak köszönhetően láthatod a hűtőfolyadékot és az elegáns RGB háttérvilágítást.

A Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF vízhűtő főbb jellemzői

  • Az átlátszó akril tetején látható az RGB háttérvilágítás és a hűtőfolyadék
  • 16 külön-külön címezhető RGB LED az elegáns megjelenésért
  • A Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF vízhűtő alumínium hátlapot tartalmaz, amely teljesen védi a kártya nyomtatott áramköri lapját.
  • Precíziós CNC-megmunkálású nikkelezett réztest
  • ASUS ROG STRIX/TUF GeForce RTX 3090 Ti kártyákhoz tervezve
  • Maximális hűtőközeg-hőmérséklet 60 °C

Integrált RGB háttérvilágítás

A közvetlenül a GPU-blokkba integrált 16 egyedileg címezhető RGB LED élénk RGB-világítást biztosít, amely a Corsair iCUE illesztőprogrammal (külön megvásárolható - Corsair Commander PRO, Commander Core XT, Lighting Node PRO) és az iCUE szoftverrel testre szabható. Azonban egy 5 V-os ARGB adapterkábelt is mellékelünk a kompatibilis RGB fejléces alaplapokon keresztül történő alternatív világításvezérléshez.

Precíziós CNC-hangolású konstrukció

A radiátor szerkezete nikkelezett rézből készült. A GPU felett található több mint 50 nagy sűrűségű hűtőborda maximalizálja a hőátadást és a felületet az alacsonyabb hőmérséklet és a maximális teljesítmény érdekében. A vízhűtő kialakítását a Corsair Dominator Platinum memória ihlette. A blokk előre felhordott hőszigetelő anyagokat és betéteket is tartalmaz a könnyebb telepítés érdekében.

Standard csomag:
XG7 GPU Water Block
Backplate
2× G1/4" dugó
Szerelőcsavarok
Plug-in eszköz
RGB adapter kábel
Gyorsindítási kézikönyv

Paraméterek

Megvilágítás

Világítás színe
RGB Kész!
RGB vezérlés
Corsair iCUE Kész!

Típus

Rendeltetés
NVIDIA Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF GPU Water Block (3090 Ti). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Hydro X Series XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF GPU Water Block (3090 Ti). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Hydro X Serie XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF GPU Wasserblock (3090 Ti). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Hydro X Serie XG7 RGB 30-SERIES STRIX/TUF GPU Wasserblock (3090 Ti).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ