AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Corsair VOID Surround Hybrid sztereó gamer

Termékkatalógus
Corsair VOID Surround Hybrid sztereó gamer
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - 7,1 hangzás,, gamer fejlhallgató, USB
Kód:  UY015k1 Termékszám:  CA-9011144-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair VOID Surround Hybrid sztereó gamer

Élje át a legendás hangzásvilágot, az egyedülálló kényelmet és a maximális kompatibilitást. A Corsair gamer fejhallgatók univerzális csatlakozóval vannak felszerelve, így csatlakoztathatók a PlayStation 4, Xbox One és további mobileszközökhöz is. A csomag tartalmaz egy Dolby USB adaptert, amivel megtapasztalhatja az igazi játékélményt a számítógépén. Minőségi anyagokat használtak a gyártásnál, ami memória habból készült fülpárnákat és mikroszálas kialakítást eredményezett,  garantálva a teljes kényelmet akár végtelen órányi játék esetén is. Lenyűgöző dinamikatartományt, mély basszust és szikrázó magas hangokat produkál bármilyen játék során.

Legfontosabb jellemzői

  • univerzális kompatibilitás
  • minőségi anyagok
  • Dolby 7.1-es hangzás, PC adapter
  • Maximális kényelem hosszú játékidőre is
  • Megbízható mikrofonos kommunikáció 

Kényeztesse magát a lenyűgöző hangzással

A mobil eszközök és konzolok összekapcsolhatóságának köszönhetően a fejhallgatók elképesztően kiváló hangzást nyújtanak sztereó módban. Miután csatlakoztatja a fejhallgatót a számítógépéhez a 7.1 -es Dolby adapterrel, első osztályú élményben lesz majd része: teljesen magával ragadja majd a játék, és fejhallgatót le se akarja majd venni a fejéről. A kommunikáció a csapattársaival soha nem volt ennél jobb. A mikrofon elnyomja a külső zajokat  és kiemeli az Ön hangját, hogy mindenki tökéletesen hallhassa. Másik előnye, hogy kellően hosszú kábellel rendelkezik. 

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair VOID Surround Hybrid sztereó gamer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair VOID Surround Hybrid Stereo Gaming Headset. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair VOID Surround Hybrid Stereo Gaming Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CORSAIR VOID Surround Hybrid Stereo Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CORSAIR VOID Surround Hybrid Stereo Gaming Headset.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ