AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue

Termékkatalógus
Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue
4,8 89 értékelés
Airfryer - digitális vezérlés, szabályozható hőmérséklet 75 - 205 °C, tapadásmentes felület, kijelző, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet megtartása, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 11 program, kivehető edény a csomag része, 1700 W teljesítmény, edény űrtartalma 5,5 l, 1 fritőz kosár, tömege 5,4 kg, mérete 29,8 × 30 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
Változat
Kód:  COSFR232 Termékszám:  CP158-AF-RXL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue


Te is szereted a sült finomságokat, de egészségesebb módon akarsz főzni? A Cosori CP-158-AF-RX forrólevegős sütővel az összes, ízletes, sült ételt minimális olajjal vagy akár olaj nélkül is elkészítheted. Az 5,5 literes forrólevegős sütő forrólevegő-cirkulációs technológiával működik az egyenletes sülés érdekében. A sütőben elkészítheted kedvenc chipseidet, húsokat, zöldségeket vagy édes desszerteket. Összesen tizenegy előre beállított program áll a rendelkezésedre, hogy minél könnyebb legyen az ételkészítés. A hőmérsékletet manuálisan is megadhatod 75-205°C tartományban. A főzési időt akár 60 percre is beállíthatod. Miután a program leállt, a tapadásmentes kosarat berakhatod a mosogatógépbe. 

A Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue forrólevegős sütő legfontosabb jellemzői

  • Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő prémium kivitelben és RED DOT AWARD-díjjal. 
  • Készíts egészségesebb változatot a sült ételekből. 
  • Nagyméretű sütőkosár 5,5 literes kapacitással. 
  • Tiszta, funkcionálisan döntött, LED érintőképernyő. 
  • A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütőn tizenegy program található. 
  • Automatikus leállás. 
  • Az ételek egyenleteseb sülnek át. 
  • Figyelmeztet, ha a készülő fogást meg kell keverni.
  • Melegen tartja az ételt a főzés után a KEEP WARM funkciónak köszönhetően. 
  • Kivehető és mosogatógépben elmosható kosár, edény. 
  • Ujjlenyomatálló kivitel.
  • 5 saslikpálca grillráccsal együtt a csomagban. 
  • Kiegészítő tartozékok széles választéka. 


Egyenletesen sül át az étel a Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütőben

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő a RAPID 360° HEAT CIRCULATION technológiával működik. A forró levegő az egyenletes sütés érdekében cirkulál az étel körül, így biztosítja az egyenletes barnulást és sütést. Ugyancsak a technológia javára írható, hogy a sütő gyorsan, mindössze 5 perc alatt felmelegszik.

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő összesen tizenegy előre beállított programmal

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő összesen tizenegy előre beállított programmal rendelkezik, amelyek közül a LED érintőképernyőn könnyedén választhatsz. A forrólevegős sütőben egyetlen gombnyomással egyszerűen készítheted el az ételeket. Szükség esetén a hőmérsékletet manuálisan is megadhatod 75 és 205°C között. A főzési időt akár 60 percre is beállíthatod.

Különleges funkciók, hogy a forrólevegős sütőt könnyű legyen használni

Használd ki a Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő által kínált különleges funkciókat! Az előmelegítő funkciónak köszönhetően a készülék nagyon gyorsan felmelegszik, így az ételek sokkal gyorsabban elkészülnek. A Shake funkció figyelmeztet, ha meg kell keverni az ételt. Szintén nagyszerű a Keep Warm funkció, amely a program befejezése után melegen, frissen és ízletesen tartja az ételeket. Túlmelegedés elleni védelmet és praktikus automatikus kikapcsolás funkciót is kapott a készülék.

Cosori CP-158-AF-RXL - méretes kosár és nagy teljesítmény

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő kellően nagy, 5,5 literes kosárral rendelkezik. A szögletes formájával és rendkívül nagy, 1700 W-os teljesítményével kápráztat el. A Cosori CP-158-AF-RXL-ben akár egy egész, három kilogrammos csirkét is megsüthetsz, ami nagyon nehezen férne el egy kerek kosárban. Bár a sütő nagy sütőtérrel rendelkezik, mérete hasonló a max. 4 literes sütőtérrel rendelkező sütők méretéhez. A kompakt kialakítás és a négyzet forma biztosítja, hogy a készülék tárolása is egyszerű lesz. 

Prémium design, amely elnyerte a RED DOT AWARD díjat

Már első pillantásra is lenyűgöz a Cosori CP-158-AF-RXL sütő modern kialakítása, amely remekül kiegészít az összes enteriőrt. A formatervezés Kaliforniában zajlott, és a sütő a praktikus kialakításával, funkcióival, kezelőegységével, valamint a könnyen hozzáférhető gombokkal ellátott, jól áttekinthető, döntött LED kijelzővel elnyerte a legjobb formatervezésért járó rangos RED DOT AWARD díjat. A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő speciális, ujjlenyomatálló kivitelben készült.

Kiváló minőségű, tapadásmentes kosár, amely mosogatógépben is elmosogatható

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő kivehető sütőkosarat és edényt tartalmaz, amelyek minőségi és egészségre ártalmatlan tapadásmentes anyagból készültek (BPA és BFOA MENTES). A Cosori CP-158-AF-RXL sütő mindig hideg fogantyúja gondoskodik a biztonságodról. A kosár könnyű kioldásához egy speciális gomb áll a rendelkezésedre. 

Lehetőség tartozékok vásárlására

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütőhöz további tartozékokat is vásárolhatsz, amelyek szintén biztonságos PFOA- és BPA-mentes anyagokból készülnek. Egyszerűen bővítheted lehetőségeidet a konyhában!

Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő receptkönyvvel

A Cosori CP-158-AF-RXL sütővel együtt egy több mint 100 ételt tartalmazó, angol nyelvű receptkönyvet is kapsz. Készítsd el kedvenc ételeit kicsit másképpen is.

Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő - a csomag tartalma: 

  • 1× forrólevegős sütő
  • 1× receptkönyv AJ-ban
  • 5× grillpálca
  • 1× grillrács és nyársak

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Mélység
32,1 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
29,8 cm Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Mélység
32,1 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
29,8 cm Kész!
Tömeg
5,4 kg Kész!

Sütés típusa

Típusa
Forrólevegős sütő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
5,5 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 700 W Kész!
Fritőz kosarak száma
1 Kész!
Minimális hőmérséklet
75 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
205 °C Kész!
Programok száma
11 Kész!
Vezérlés
Digitális Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület, Kijelző, Mosogatógépben mosható Kész!
Felszerelés
Kivehető edény Kész!

Tulajdonságok

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes forrólevegős fritőz kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cosori CP158-AF PREMIUM – 5.5L + 5x špíz a gril. rošt, blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ