Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

COWON Black Box AW1 16GB ezüst

Termékkatalógus
COWON Black Box AW1 16GB ezüst
Autós kamera - CMOS szenzorral, 140°-os képszög, vezeték nélküli, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), maximum 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, 16 MB belső memória, max. 32 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya tehető bele, külső mikrofon és jack 3,5 mm csatlakozó, Wi-Fi, használati útmutató és autós töltő a csomagban, szivargyújtó gondoskodik az energiaellátásáról
Kód:  JV662b2 Termékszám:  8809290185143 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AW1 16GB ezüst

A Cowon Systems 1995-ben került megalapításra. Ez a dél-koreai elektronika- és szoftvergyártó 2000-ben tört be a hordozható lejátszók piacára, amely jelenleg már kiteszi a kínálatuk nagy részét. Bármilyen tesztelésen is vegyen részt a Cowon, mindig győztesen kerül ki.

Egyedülálló

A közlekedési baleset okozójának a kiléte mostantól már nem rejthető véka alá, hála a COWON Black Box AW1-nak. Ez az autós videórögzítő a legegyszerűbb módja a közlekedési balesetben való ártatlanságod tisztázására. Ezáltal a COWON Black Box AW1 a legjobb megoldás, hogy hogyan lehet megfizethető áron bebiztosítani magad az esetleges komplikációk ellen, amelyek bármelyik autóssal megtörténhetnek.

Szélesszögű felvétel

Az autó előtti minden jelenetetet a széles, mintegy 140°-os látószög biztosítja. Az AW1 digitális kamera elől még a szembesávban történtek sem rejthetők el. A felvételeket a 16 GB-os belső tárhelyén tárolja, amely kibővíthető egy microSD kártya által, amelyek 32 GB-os kapacitásig támogatottak (nem tartozék).

Éles kép

Hála a nagy Full HD felbontásnak, a 30 képkocka per másodperc sebességnek és a minőségi CMOS szenzornak, többé már nem fog gondot okozni a baleset vagy szabálysértés okozójának a rendszámtáblájának a leolvasása. A csúcsminőségű képet ezen kívül pedig még a látványos utazásaid megörökítésére is használhatod, mondjuk ha épp kirándulni mész. Hála a beépített WiFi-nek, a kamera az okostelefonnal és a tablettel is csatlakoztatható.

Méretek:
102 x 38 x 38 mm

Tömeg:
76 g

A csomagolás tartalma:
Kamera
Tartó
16 GB microSDHC memóriakártya + USB olvasó
Tápkábel a szivargyújtóba
Használati útmutató

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
Külső mikrofon, Jack 3,5 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
76 g Kész!
Szélesség
10,2 cm Kész!
Magasság
3,8 cm Kész!
Mélység
3,8 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AW1 16GB ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AW1 16GB stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AW1 16 GB strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AW1 16GB silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AW1 16GB silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ