Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Creative MuVo 2C narancssárga

Termékkatalógus
Creative MuVo 2C narancssárga
Bluetooth hangszóró - Vezeték nélküli, víz és porálló, beépített MP3 lejátszó, Bluetooth 4.2, A2DP, AVRCP, HFP, 650 mAh, az akkumulátor élettartama akár 6 óra, 3,5 mm-es audio bemenet, hatótávolság 10m, IP66, támogatja a vezeték nélküli sztereót amikor két eszközt összekapcsol
Kód:  JJ123p9w3 Termékszám:  51MF8250AA010 Gyártó honlapja:
Creative MuVo 2C narancssárga Megszűnt

Creative MuVo 2C narancssárga

Nagy teljesítmény - kis méret

A MuVo 2c narancssárga színű hangszóró nagyszerű basszus teljesítményt rejt magában. Ez a praktikus hangfal gyárilag hangolt teljes körű inverterrel van ellátva, ami egyedi és erőteljes hangzást hoz létre. A bemeneti források gazdag választékával érkezik, beleértve a Bluetooth csatlakozást is. Két vezeték nélküli MuVo 2c hangszóró csatlakoztásával szélesebb terjedelmű és erőteljesebb sztereó hangzást érhet el.

Bezdrátový reproduktor Creative MUVO 2c v oranžové barvě

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 Creative MUVO 2C černý

Kreatív tervezésű és vízálló hangszóró

Állítson össze lenyűgöző zenelejátszási listát, amely elkíséri Önt a kalandjai során. A MuVo 2c hangszóró IP66 tanusítvánnyal rendelkezik, por és vízálló védelmet biztosítva, annak érdekében, hogy a víz ne tudja elrontani a medencés buli zenei szórakozását. A MuVo 2c hangszóró súlya rendkívül alacsony, 159 g-es, így az pehelykönnyű. Emellett, mivel hordozható is, csak ragadja meg és indulhat is a kalandjára!

A MuVo C2 hangszóróval sosem áll le a buli 

A beépített, 650mAh Li-ion akkumulátor lehetővé teszi a 6 órán keresztüli nonstop zenélést. És ez még nem minden: a buli akkor is folytatódhat, ha az akkumulátor lemerül. A hangszórót hálózathoz csatlakoztathatja a micro USB segítségével, így több órányi szórakozáshoz juthat. A MuVo 2c narancssárga színű hangszóró beépített MP3 lejátszóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy microSD kártyán tárolja a dalokat, mialatt az intelligens készülékeinek tárhelyével is gazdálkodhat.

 Creative MUVO 2C černý
 Creative MUVO 2C černý

Állítsa be a hangerőt a saját igényei szerint

Az USB port hangzása meglepően jó. A MuVo 2c hangszóró USB porthoz csatlakoztatása után személyre szabhatja a zenehallgatást is a Sound Blaster vezérlőpulton keresztül. Hozzáférést kaphat a hangoló paramétereihez, amely lehetővé teszi a a saját audo profilok testreszabását. 

Ossza meg zenéjét szélesebb sztereó hangzással

Végezze el a szükséges beállításokat és hozzon létre egy nagyszerű, széles hangterjedelmű hangzást. Az erőteljes MuVo 2c hangszóró vezeték nélküli sztereó technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy két MuVo 2c hangszórót párosítson össze. Így a két kompakt hangszóró által térhangzást élvezhet a barátaival. 

 MuVo 2c hangszóró főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli minőségi hangszóró 
  • Ellenáll a pornak és a víznek
  • Minimális súly
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Beépített MP3 lejátszó
  • Kézibeszélő funkció
  • Elegáns narancssárga  MuVo 2c design
 Creative MUVO 2C černý

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative MuVo 2C narancssárga
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative MUVO 2C oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative MUVO 2C oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative MUVO 2C orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative MUVO 2C orange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ