Creative Sound Blaster E3

Termékkatalógus
Creative Sound Blaster E3
3,8 5 értékelés
Fül-/fejhallgató erősítő - Bluetooth, impedancia: 600 Ohm, jel/zaj távolság: 110 dB, 24bit / 48kHz, beépített mikrofon, NFC, A2DP, AVRCP, HFP, microUSB, 3,5 mm-es jack bemenet, 2x 3,5mm-es jack kimenet
Kód:  HC150b1 Termékszám:  70SB161000000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound Blaster E3

Creative SOUND BLASTER E3
Creative SOUND BLASTER E3
Különleges erősítő

Merülj el a vezeték nélküli élet nyújtotta szabadságban

Húzd ki a fülhallgatót. A Sound Blaster E3 Bluetooth segítségével streameli a zenét telefonodról a fül- vagy fejhallgatódra. Még ha a telefonod a táskádban van, az E3 segítségével akkor is állíthatod a lejátszást és a hangerőt. Bejövő hívás esetén egyszerűen nyomd meg az E3 gombot a felvételhez. Lenyűgöző, igaz?

 

Keltsd életre a hangokat

Unod a lapos és nem hatékony vezetéknélküli audiotovábbítást? Csatlakoztasd telefonod fülhallgatóját a Sound Blaster E3 segítségével, amely magasabb részletességgel és hangfelbontással kecsegtet - ilyenben még biztos nem volt részed. Jutalmazd meg hallásod a lélegzetelállító hanghűséggel, és a 110 decibeles jel-zaj aránnyal. Összehasonlításképpen, a CD-k körülbelül 98 decibeles jel-zaj aránnyal rendelkeznek.

Creative SOUND BLASTER E3
Miniatűr kialakítás
Creative SOUND BLASTER E3
Két kimenet

Osszd meg zenéid okosabban

A Sound Blaster E3 erősítő kettő fejhallgatóbemenettel rendelkezik, így könnyedén megoszthatod zenéidet másokkal is. A hagyományos eloszótkkal ellentétben a Sound Blaster E3 nem csökkenti a hanglejátszás minőségét vagy hangerejét sem. A Sound Blaster E3 akár 8 órát is kibír egyetlen töltéssel - még eggyel kevesebb stresszforrás neked.

Stúdió minőségű hang

A beépített fejhallgató erősítő támogatja az akár 600 ohmos impedanciát is, így abszolút nem kell amiatt aggódnod, hogy a Sound Blaster E3 bármiben korlátozna

Creative SOUND BLASTER E1
Impress idején
Creative SOUND BLASTER E3
teljes kompatibilitás

Kiváló működés PC és Mac készülékekkel

Ha a Sound Blaster E3-mat USB segítségével PC vagy Mac készülékedre csatlakoztatod, az egy nagyteljesítményű digitális-analóg audiokonverterré (DAC) változik - a már említett 110 decibeles jel-zaj arány minden előnyével együtt, természetesen.

Zenehallgatás kívánságod szerint

Az SBX Pro Studio technológiával PC vagy Mac készülékeden még tovább tudod személyre szabni a kedvenc tartalmaid lejátszását - minden úgy szól, ahogy azt te elképzelted.

Creative SOUND BLASTER E3
minőségi szoftverek

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Sound Blaster E3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative SOUND BLASTER E3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative SOUND BLASTER E3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster E3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster E3.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ