Shop roku Akvizice ApF HU

Creative Sound Blaster Roar 2 Fehér

Termékkatalógus
Creative Sound Blaster Roar 2 Fehér
4,8 10 értékelés
Hangfal - vezeték nélküli, Bluetooth 3.0, 2x hangszóró + mélynyomó, dupla erősítő, kihangosító funkcióval, NFC, TerraBass, microSD slot, legfeljebb 10m hatótávolság, 3.5mm-es jack és RCA audio bemenet, USB-s okostelefon töltő funkcióval, PS4 kompatibilitás
Kód:  JJ123p7j Termékszám:  51MF8190AA002 Gyártó honlapja:
Creative Sound Blaster Roar 2 Fehér Megszűnt

Creative Sound Blaster Roar 2 Fehér

A Creative termékei a legjobbak között vannak a piacon. Valamint a hangszóróik kiválóságukról híresek. Ismerje meg az új változatát a kritikusok által is elismert Sound Blaster Roar-nak, amitől szó szerint el fog állni a lélegzete. A kompakt doboz nagy teljesítményű hangszórókat, valamint egy 2.1-es mélynyomót rejt. A Sound Blaster Roar 2, két darab erősítőt használ, egy kezeli a mély és közepes, a másik pedig csakis a magas frekvenciákat. Ez lehetővé teszi, hogy az eszköz áldozatok nélkül produkáljon tiszta, jó minőségű, kiegyensúlyozott zenét. Mindemellett a ROAR funkció megemeli a maximális hangerőt, és kezeli a hangszóró beépített Digital Signal Processor-át, ami megfelő mértékben növeli meg a hangkimenetet és szélesíti a hangteret. Valamint csatlakoztathatja bármely okos eszközét a Bluetooth 3.0 vagy NFC pair-up technológia segítségével, így akár egy érintéssel helyezheti át kedvenc zenéjét.

Legfőbb jellemzők

  • 2.1 kompakt hangszóró
  • Két külön erősítő
  • Bluetooth és NFC támogatás
  • Belső akkumulátor 6000 mAh
  • Üzemidő akár 8 óra
  • diktafon funkció
  • microSD slot

Kiváló hangzás

A Sound Blaster Roar 2 az akusztikus tervezés csodája, mivel a tervezőknek sikerült beépíteni standard alkatrészeket egy sokkal kisebb és kompaktabb burkolatba. Két erősítő kezeli a jelfeldolgozását a két hangszórónak és a mélynyomónak. A készülék fel van szerelve két távolra ható magas sugárzóval, egy erőteljes mélynomóval és egy dupla akadálymentes passzív sugárzóval, ami pratlan basszus szórást biztosít. Minden elem tervezése alaposan átgondolt, a megfelelő hangzás elérése érdekében.

Csatlakoztatás

Bár a Sound Blaster Roar 2 rendelkezik egy beépített 3.5mm-es aux bemenettel az analóg hangeszközök számára és egy microUSB porttal a PS4 jatékkonzolokhoz, az igazi kényelem elérése érdekében a vezeték nélküli átvitelt javasoljuk. Ne aggódjon, a Sound Blaster Roar 2 ezt is elintézi. Egy egyszerű érintéssel párosíthatja a Bluetooth vagy NFC képes eszközeivel és élvezheti a zenét. A Sound Blaster Roar 2 nem éri be az egyszerű sub-band codec-kel (SBC). Fel van szerelve aptX® és AAC HD codec-kel, ami nagy felbontású, kiváló minőségű vezeték nélküli Blouetooth hangzást biztosít.

Válassza ki a hangzást

A hangszóró szett két audió módot is kínál a maximális élvezetért. a ROAR funkció megemeli a maximális hangerőt, és kezeli a hangszóró a beépített DSP-t, ami megfelő mértékben növeli meg a hangkimenetet és szélesíti a hangteret (nagyszerű bulikhoz vagy nagyobb tömeg számára).A TeraBass funkció tökéletesen kompenzálja a basszus hiányt alacsony hangerőn, anélkül, hogy mesterségesen megnövelje a basszus szintjét.

Vigye magával

A Sound Blaster Roar 2 egy ideális útitárs, ami 8 órán át tartó szórakozást biztosít egy töltéssel. A Beépített akkumulátor, amelynek kapacitása 6000mAh, kitűnően szolgálhat okostelefonok, médialejátszók töltésére is..

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Sound Blaster Roar 2 Fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster ROAR 2 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Sound Blaster ROAR 2 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lautsprecher Creative Sound Blaster ROAR 2 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lautsprecher Creative Sound Blaster ROAR 2 weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ