Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2

Termékkatalógus
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2
5 6 értékelés
Fej-/fülhallgató 50 mm-átalakítók, 20Hz-20000Hz, hangerőszabályzó, levehető mikrofon, USB kábel hossza 1,8 m, 3,5 mm-es jack
Kód:  JP325u Termékszám:  70GH023000004 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2

Egy zeneileg felturbózott gaming fejhallgató, amelyet olyan játékosoknak terveztek, akik számára fontos a minőségi zenei kíséret kedvenc játékaikhoz és torzításmentes hangokra vágynak. Mindezt 50 mm-es átalakítókkal érik el, amelyeket a fülkagylókba rejtettek el. A fejhallgató képes lefedni az emberi fül által hallható hangokat (frekvenciatartomány 20 Hz - 20 kHz). Ezen felül a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 3D térhatású hangzást is kínál. A beépített SBX Pro Studio segítségével a hallgatási dimenzió magasabb szintre állítható PC és Mac esetében is. Készen állsz arra, hogy olyan minőségben hallgass zenét, mintha élő lenne? Készen állsz arra, hogy a kedvenc játékod középpontjába kerülj?

6 ok a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 megvásárlására

• Kiváló minőségű zene lejátszása (3D surround hangzás)
• Stílusos design
• Tartós kivitel
• Kényelmes még hosszabb viselés esetén is
• Számos praktikus funkció
• Kompatibilis mind a Windows, mind a Mac rendszerekkel

Tartós és nagyon kényelmes
 

Bizonyára minden játékos került már olyan helyzetbe, amikor az adrenalin szinte felforgatta a szobát. Ezekben a pillanatokban igazán strapabíró fejhallgatóra van szükség. A Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 szilárd acélvázat kapott, így kiemelkedően ellenálló, és intenzív játék közben is megállja a helyét. A magas strapabírás mellett kényelmes is, köszönhetően a puha fülpárnáknak és a párnázott váznak.

Stílusú játék és zenehallgatás

A valósághű hangvisszaadás valamint a tartós és kényelmes kialakítás mellett a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 stílusos designt is kapott, amelyet kiegészít a kagylókon található kreatív LED világítás, amely több mint 16 millió színt biztosít, így könnyen személyre szabhatod a fejhallgatód. A tartozékokhoz tartozik egy levehető mikrofon is, amelyet szükség esetén használhatsz.

Nagy gonddal tervezték

A Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 tervezése során minden apró részletre figyeltek. Ennek egyik bizonyítéka például, hogy a hangerőt illetve a mikrofon némítását és hangosítását közvetlenül a fejhallgatón állíthatod be, így akár játék közben is könnyen beállíthatod.

További információk:

Támogatott operációs rendszerek:
Mac OS 10.8 és újabb verziók
A Windows 8.1, 8, 7, XP SP2 vagy újabb verziók, XP Professional x64 Edition, Vista SP1 és újabb verziók

A csomag tartalma:
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2
Micro USB kábel / USB (hossz 1,8 m)
3,5 mm-es 4 pólusú kábel csatlakozókkal mindkét végén (1,2 m)
Első lépések útmutató

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ