Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Crucial négy gigabájt DDR3 1600MHz CL11 ECC nem pufferelt kétfeszültségű Single ranked

Termékkatalógus
Crucial négy gigabájt DDR3 1600MHz CL11 ECC nem pufferelt kétfeszültségű Single ranked
RAM memória - PC3-12800, 1.35V / 1.50V feszültség
Kód:  CR901b5 Termékszám:  CT51272BD160BJ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crucial négy gigabájt DDR3 1600MHz CL11 ECC nem pufferelt kétfeszültségű Single ranked Megszűnt

Crucial négy gigabájt DDR3 1600MHz CL11 ECC nem pufferelt kétfeszültségű Single ranked

A csúcskategóriás 4 GB-os memória 1600 MHz-es frekvenciával és CL 11-es időzítéssel megadja a kívánt sebességet a számítógépednek. Minden számítógéphasználó tudja, hogy a minőségi RAM az alapja a rutinfeladatok és a mindennapos PC-használat során tapasztalt gyorsaságnak. A csökkentett feszültségű moduloknak köszöhetően kisebb memóriahasználattal ugyanazt a sebességet érheted el - amivel idő és pénzt takaríthatsz meg.

Ez a memória teljes mértékben támogatja az ECC technológiát, amely valós időben ellenőrzi a tárolt adatok integritását, és kijavítja az esetleges hibákat. Néhány memória vezérlő képes a nagyobb volumenű hibákat is kijavítani az ECC-vel együttműködve.

A gyártó honlapján könnyen utánanézhetsz, hogy a memória kompatibilis-e a rendszereddel. A Crucial garantálja a 100% -os kompatibilitást a felsorolt termékekkel. Minden modul  szigorú minőség- és sebességellenőrzésen esik át. 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crucial négy gigabájt DDR3 1600MHz CL11 ECC nem pufferelt kétfeszültségű Single ranked Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Unbuffered Dual Voltage Single ranked. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Unbuffered Dual Voltage Single ranked. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial vier Gigabyte DDR3 1600MHz CL11 ECC ungepufferte Dual Voltage Einzel Platz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial vier Gigabyte DDR3 1600MHz CL11 ECC ungepufferte Dual Voltage Einzel Platz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ