A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Crucial 4 GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

Termékkatalógus
Crucial 4 GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical
5 5 értékelés
RAM memória - PC3-12800, CL8-8-8-24, 1.5V feszültség
Kód:  CR515b1 Termékszám:  BLT4G3D1608DT1TX0CEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 4 GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

Maximális teljesítmény? Ballistix Tactical!

 

A Ballistix Tactical sorozat nagy teljesítményű memóriamoduljai a vérbeli és lelkes játékosoknak készültek és minden tekintetben teljesen kompromisszummentesek.

Ezeket a megbízható, alacsony profilú memóriamodulokat úgy tervezték, hogy megbírkózzanak az extra nagy sebességgel, biztosítsák a stabilitást bármely körülmények között, és ez által kitűnő kiegészítói legyenek akármelyik nagy teljesítményű rendszernek.

A teljes kihasználtsághoz nincs szükség semmilyen komplikált telepítésre vagy bonyolult BIOS beállításra. Egyesíti a tökélétes időzítést, a hibátlan a gyári teljesítményt, kitűnő sebességgel és maximális kompatibilitással rendelkezik.

Obrázek 1

A megfelelő időzítés alap

 

A Crucial Ballistix Tacticalt a legerősebb gamer számítógépek számára tervezték. Mivel alacsony profillal rendelkezik, ezért elfér a kisebb számítógépben is, vagy ha nagyobb a videokártyád. Hála az XMP profilnak, a maximumot hozhatod ki a memóriából!

A Crucial a 4GB kapacitásával nagyobb teljesítményt biztosít számítógépednek. Minden 240 pin modul 1600 MHz-es frekvencián működik. Az időzítése valóban kiváló CL8-8-8-24, sávszélessége DDR3 (PC3), 12.800 MB/sec. A névleges üzemi feszültség 1,5 V.

Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5

Soha nem látott minőség és design

 

Első ránézésre megmondod, hogy ez a rendszermemória valóban kivételes. Exkluzív designt kapott, amely feltűnően emlékeztet a borotvára, saját passzív hűtést is tartalmaz, így hatékonyan biztosítja a hőelvezetést. Ezek a memóriamodulok dekorációs jelleggel is bírnak az olyan számítógépben, ahol a ház átlátszó oldalán helyezhetők el.

Közvetlenül a gyártó honlapján ellenőrizheted, hogy a memória megfelelő-e a Te rendszeredhez. A Crucial 100% -os kompatibilitást biztosít az itt feltüntetett termékekkel. Minden modult szigorú sebesség- és minőségellenőrzésnek vetnek alá.

Figyelem: DDR3 formátum visszafelé nem  kompatibilis a régebbi DDR2 vagy DDR-rel.

Paraméterek

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!
RAM memória mérete
4 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Használat & típus

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
4 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
1 600 MHz Kész!
Időzítés
CL8 Kész!

Interfész

Feszültség
1,5 V Kész!
Egyéb jellemzők
Passzív hűtés, Unbuffered Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crucial 4 GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial DDR3 1600MHz CL8 4 GB Ballistix Tactical. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial DDR3 1600MHz CL8 4 GB Ballistix Tactical.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ