AlzaBoxy Q1 Rapture

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger

Termékkatalógus
Crumpler Dinky Di Laptop Messenger
Laptoptáska 15,6 ", 10" -os tablethez,a mindennapokhoz szükséges holmik is elférnek benne, külső méret 47 x 30 x 15 cm, laptop 39 x 27 x 4 cm
Kód:  GR599m21 Termékszám:  DDLM-L-007

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger

Egy elegáns laptop táskát keres, ami nem csak jól néz ki, de praktikus is? A Crumpler notebooktáskánál rendelkezésére áll sok izgalmas szín, ahonnan kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet. A belső tároló terület magában foglal több zsebek tépőzárral. Az első egy könnyen hozzáférhető cipzáras zseb. Részét képezi továbbá egy válaszfal amely elkülöníti a gépet a tablettől vagy egyéb személyes dolgoktól.  A táska fedelét 2 tépőzáras pánt és 2 csat zárja le.

A csattal a pánt méretét könnyen módosíthatja, Az egyszerűen, tépőzárral zárható táska vízálló anyagból készült a megfelelő védelem érdekében. Az állítható és párnázott vállpánt Quick Flip csattal rendelkezik, továbbá egy harmadik különálló pántnak köszönhetően a táska mindig a helyén marad utazás közben. A táska anyaga rendkívül tartós nylon Chicken Tex Supreme vízálló rip-stop borítást. A táskában könnyen elfér egy 15,6 "- 17" méretű notebook és a tartozékok, A4-es dokumentumok és tárgyak a mindennapi használat során.

Legfontosabb jellemzők

  • Hatalmas színválaszték
  • notebook 15,6 "- 17"
  • több belső zseb
  •  10 "tablet zseb
  •  felvehető a vállra és a hátra
  • rendkívül tartós anyagból készült
  • vízálló

méretek:
47 × 30 × 15 cm

Amikor a minőség és az eredetiség  ötvöződik

A Crumpler márka 1995-ben alakult, Melbourneben, Ausztráliában. A gyártó elsősorban a felhasznált anyagok minőségét tartja szem előtt, ami a nagyszerű 1000D Chicken Tex Supreme, amely szemben az általánosan használt poliészterekkel szemben kiemelkedik erejével, a kis tömegével és a víz ellenállási képességével. Egy másik fontos szempont a márka eredeti és modern tervezése, amely a saját tervezési stúdióból származik. Az egyedülálló termékek az alakok és színek gondos kombinációját hangsúlyozzák.

 

Paraméterek

Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
47 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Laptop képátló
17" Kész!
Szín
Fekete Kész!

Külső méretek

Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
47 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crumpler Dinky Di Laptop Messenger Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - dull black/espresso. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L – dull black/espresso. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - matt schwarz / Espresso. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - matt schwarz / Espresso.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ