Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Csendes hűtőszekrény

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Amennyiben az általad választott Csendes hűtőszekrény termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Csendes hűtőszekrény - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Csendes hűtőszekrény termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Csendes hűtőszekrény vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Csendes hűtőszekrény vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Csendes hűtőszekrény kategóriára

Segítünk választani az alábbi Csendes hűtőszekrény közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Csendes hűtőszekrény - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Csendes hűtőszekrény alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése

Legtöbbet eladott

1.
GUZZANTI GZ 44 Szállításra kész > 5 db
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály G, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 33 l, választható nyitási irány, 2 polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, LED világítás, méretek 55 × 41 × 44 cm (Ma×Sz×Mé)
73 990 Ft

2.
Guzzanti GZ 24G Szállításra kész 1 db
Hűtővitrin - E energiaosztály, A zajkibocsátási osztály, polcok száma 1, választható nyitási irány, fekete kivitel, LED világítás
95 190 Ft

6 termék
4,4 25×
GUZZANTI GZ 44
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály G, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 33 l, választható nyitási irány, 2 polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, LED világítás, méretek 55 × 41 × 44 cm (Ma×Sz×Mé)
73 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV301d
5,0
Guzzanti GZ 24G
Hűtővitrin - E energiaosztály, A zajkibocsátási osztály, polcok száma 1, választható nyitási irány, fekete kivitel, LED világítás
95 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GUZCHL021
4,6 14×
GUZZANTI GZ 28
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály G, klímaosztály SN, N, ST és T, hűtőtér tárolókapacitása 23 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, méretek 48 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×Mé)
66 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV301a
4,5
GUZZANTI GZ 44W
Kis hűtő -, energiaosztály G, klímaosztály SN, hűtőtér tárolókapacitása 33 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 54,5 × 40,5 × 44,3 cm (Ma×Sz×Mé)
101 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL023
GUZZANTI GZ 44GW
Hűtővitrin - G energiaosztály, A zajkibocsátási osztály, hűtő űrtartalma 31 l, polcok száma 2, jobb oldali zsanéros, méretek 55,5 × 40,2 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13 kg, fehér kivitel, LED világítás és 90°-os ajtónyitás
83 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GUZCHL027
5,0
Guzzanti GZ 28S
Minibár - fagyasztó nélküli, G energiaosztály, választható nyitási irány, 1 hűtőszekrény polc, 1 hűtőkör, LED világítás
70 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: GUZCHL022
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...

Csendes hűtőszekrény

A Csendes hűtőszekrény kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Csendes hűtőszekrény – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó csendes hűtőszekrény
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ