AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Harang készletek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A harang készletek sokféle zenei alkotáshoz készültek, és különösen vonzzák a gyerekek figyelmét. Azonban használhatók dekorációként is, például egy kis zenész szobájában. Olvass tovább, és megtudhatod, mik is a harang készletek, és mire kell figyelni a választásukkor.

Tovább

A harang készletek szemet és fület gyönyörködtető élménnyel kápráztatnak el

Az apró, különböző színű harang készletek megragadják a gyerekek figyelmét, és segítenek nekik kiépíteni a zenei és ritmusérzéküket. Ezekkel a hangszerekkel fejleszthetik a finommotoros képességeiket, a mozgások koordinációját és a zenei hallásukat. Ezek a hangszerek nem hagyományos ütőhangszerek, hanem lehetővé teszik a legkisebb zenészeknek zenei önkifejezést.

Játssz a harang készletekkel otthon és az óvodában

Az egyedi színű harang készletekkel való játék garantáltan szórakoztató lesz minden kreatív gyerek számára, valamint alkalmas 3 évesnél idősebb gyermekeknek. Ez egy tökéletes egyéni és csoportos tevékenység is. A harang készletekkel való játék magával ragadja a gyermekedet a zenei fantázia világába otthon és az óvodában egyaránt. A harang készletek ideálisak az alapiskolai zeneoktatáshoz is.

i

A szett tartalmazhat olyan harang készleteket is, amelyeket egy forgó vagy fix szerkezeten lehet rögzíteni, így egy összefüggő csengőszett jön létre. Gyakrabban azonban a harang készleteket szabadon árusítják.

Minden hangszín megszóal a teljes harang készlet segítségével

Az zenélő harang készletek általában nyolc darabos szettekben kaphatók. Az ok pedig egyszerű: a nyolc csengő megfelel a nyolc C, D, E, F, G, A, H, C alap hangjegynek. Minden harang egyedi színű, így a gyerekek gyorsan megtanulják, hogy milyen hangja van a különféle színeknek. A játék tehát nem igényel zenei ismereteket, és kezdőknek is alkalmas.

A harang készlet tartalmazhat kottákat is gyermekdalokkal, ahol a hangjegy színe megegyezik a megfelelő csengő színével, így a játék könnyű és szórakoztató.

Hogyan szólalnak meg a harang készletek?

A választékban háromféle fémcsengő található. Nézd meg, miben különböznek egymástól.

  1. Kézi harang készletek: rendszerint fa vagy műanyag fogantyúval vannak ellátva, amely segítségével könnyedén meg lehet fogni a csengőket. A hang létrehozásához csak meg kell rázni a csengőt, és meg kell rezegtetni a rejtett rugót a golyóval.
  2. Lenyomható harang készletek: általában nem rendelkeznek fogantyúval. A hangot úgy lehet előhozni, hogy felülről lenyomjuk a nyomógombot.
  3. Kombinált harang készletek: tökéletes kombinációja az előző két változatnak. Ezeket rázás, lenyomás vagy ütés segítségével lehet megszólaltatni egy kis pálca használatával.

Kézi harang készletek
Kézi harang készletek

Lenyomható harang készletek
Lenyomható harang készletek

Kombinált harang készletek
Kombinált harang készletek

i

Az ütéshez használhatunk fakulcsot is, amit gyakran a harang készletekkel együtt szállítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
BOOMWHACKERS CNHB-C
Ütős hangszer - színes csengettyűk
27 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BWH003p
WAVE PERCUSSION TCCRB-8
Ütős hangszer - nyolc darab harang forgó szerkezeten, műanyag ütővel együtt, különböző színekben
10 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WVPEp17
Goldon 8 kombinált harang fogantyúval
Ütős hangszer 8 kombinált harang fogantyúval
42 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOLDp02
Goldon 8 db-os csengettyű készlet fa dobozban
Ütős hangszer - 8 db-os szett, színes csengettyűk fából készült fogantyúval, c3 - c4 hangtartományban, fadobozban. Minden színhez saját hangolás tartozik, 8 fakalapáccsal. Németországban gyártva.
49 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOLDp380
Goldon 8 db-os harang készlet fogantyúval
Ütős hangszer - 8 darabos harang készlet fogantyúval
39 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOLDp39
Goldon 8 db-os harang készlet
Ütős hangszer - 8 darabos harang készlet
37 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOLDp38
Goldon 8 db-os "push" harang készlet
Ütős hangszer - 8 db-os "push" harang készlet
45 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOLDp37

Harang készletek

A Harang készletek kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó harang készletek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább harang készletek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb harang készletek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: harang készletek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ