A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Curver DECOBIN Coca-Cola pedálos

Termékkatalógus
Curver DECOBIN Coca-Cola pedálos
- műanyag fémes fóliával, könnyen nyitható lábpedállal, a teljes pedálszerkezet rejtett, ezért nem zavarja a szemétkosár külalakját, modern design, használható konyhában, fürdőszobában vagy irodában, felületén nem láthatók ujjlenyomatok, könnyen tisztítható, magasabb páratartalmú helyeken is használható, magas alak tartósság, ütésálló, belső füleket tartalmaz a szemeteszsák rögzítéséhez, méretek: 39x50,5x29cm, űrtartalom 30l
Kód:  CUR1011a16 Termékszám:  02164-C14 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Curver DECOBIN Coca-Cola pedálos

A nagy fémes felületű kuka bármilyen környezetbe illik. A beépített pedál beleolvad a külsejébe. A szemeteszsák könnyebb elhelyezését a belsejében található fül segíti. Ez a kisebb változata 30 l hulladék tárolására alkalmas és négyzetes alakjának hála a sarokban vagy kisebb helyeken is elfér. A stílusos design bármely otthon elegáns kiegészítőjévé teszi.

Legfontosabb jellemzők

  • Kapacitás 30 l
  • Magas páratartalmú helyiségbe is alkalmas
  • Ergonomikus formája illeszkedik bármilyen térbe
  • A fedél érintése nélküli pedálos nyitás
  • Modern design

Sokoldalú Curver DECOBIN

Bemutatjuk az elegáns Curver Decobin pedálos Coca Cola mintával lefóliázott kukát. A kuka alkalmas magas páratartalmú helyiségekbe is: konyha, fürdőszoba, iroda. Hála a kiváló minőségű anyagoknak az újlenyomatok nem látszódnak a felületén, így tisztántartása rendkívül egyszerű. A kosár ütésálló, belső tartályával pedig a könnyebb a hulladékot kezelni.

Méretek:
39 × 50,5 × 29 cm

Anyaga:
Műanyag

Minta:
Coca Cola

Paraméterek

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
50,5 cm Kész!
Mélység
29 cm Kész!
Szín
Fekete Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
50,5 cm Kész!
Mélység
29 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
30 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Curver DECOBIN Coca-Cola pedálos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Curver Odpadkový koš DECOBIN pedal COCA-COLA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Curve DECOBIN pedál pre COCA-COLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Curver DECO PEDAL BIN COCA-COLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Curver DECO PEDAL BIN COCA-COLA.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ