Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

D-Link DCS-5222L

Termékkatalógus
D-Link DCS-5222L
4,4 14 értékelés
IP kamera - 1,5 megapixeles infravörös megvilágítás, WiFi, micro SD kártya nyílás, mydlink IP kamera
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NN483i Termékszám:  DCS-5222L/E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DCS-5222L

 A DCS-5222L egy felhőalapú HD videokamera, amely alkalmas a nappali és éjszakai felvételek készítéséhez, így univerzális felügyeleti megoldást jelent az otthonod vagy irodád számára. A hagyományos webkamerával ellentétben a D-Link egy különálló rendszerrel működik, amely anélkül hoz létre és rögzít kiváló minőségű képeket a memóriakártyán, hogy csatlakoztatva lenne a számítógéphez. A készülék DI / DO porttal rendelkezik a különféle külső eszközök csatlakoztatásához, például riasztó, mikrofon és külső hangszóró csatlakozó vagy mozgásérzékelő, ezen felül a mydlink támogatás lehetővé teszi a kamera felvételének megfigyelését és irányítását hagyományos számítógépről vagy iPhone, iPad vagy Android-alkalmazással működő eszközről.

Lát
nappal és lát éjszaka is


Az érdekes és praktikus mozgásérzékelő funkció segítségével fotókkal vagy videókkal ellátott figyelmeztető e-maileket küldhetsz. Lehetőséged van konkrét területek nyomonkövetésére is, például az ablakok vagy a garázsajtó. A beépített infravörös LED megvilágítás alkalmas az éjszakai megfigyeléshez akár 5 méteres távolságig, amely még a teljes sötétségben is folyamatos megfigyelést biztosít.

 

Az mydlink szolgáltatás előnyei


A kamerák számítógépes hálózathoz történő csatlakoztatása és rendelkezésre bocsátása korábban összetett telepítési folyamatot igényelt. A Mydlink Cloud Services azonban egyszerű hozzáférést biztosít a kamerához bárhonnan, amikor csak szükséged van rá. Használd a varázslót hogy minél gyorsabban a kamerádhoz férhess: hozz létre mydlink fiókot a webes felületen keresztül, hogy felügyelhesd és vezérelhesd a kamerát bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről.

 

Folyamatos felügyeletet biztosít


Csatlakozz a kamerához könnyedén és zökkenőmentesen még útközben is. Csak töltsd le az ingyenes mydlink alkalmazást iPhone, iPad vagy Android készülékedre, így könnyen és gyorsan nyomon követheted a kamera történéseit bárhonnan a Wi-Fi vagy a 4G LTE / 3G kapcsolattal.

 







Felvétel rögzítése


A kamerához csatlakoztatott microSD kártya (max
32 GB) segítségével a mozgásérzékelést követően rögzített felvételeket közvetlenül a tárolóra menti a kamera, így biztosított a folyamatos felvételkészítés míg a tárhely csökkenése esetén is, ha a régi felvételt felülírja az új.

 





Tökéletes kilátás


A gyors és érzékeny forgó / billentő vezérlésnek köszönhetően mindent ellenőrizhetsz. A széles látószöget igénylő területeket gyorsan átfuthatod a 4-szeres digitális nagyítással.

A kamera úgy is konfigurálható, hogy az a hozzárendelt pozíciók szerint navigáljon, illetve hogy az egyes fontos pontokra fókuszáljon a megfigyelt területen. Minden vezérelhető a mydlink felületén keresztül.

 



 


A D-Link mellett a D-ViewCam is elérhető - amely egy átfogó felügyeleti kamerarendszer maximum 32 IP-kamera vezérléséhez.

D-ViewCam

A program biztosítja a videók, hangok és események digitális megfigyelését és rögzítését különböző biztonsági alkalmazásokhoz, számos funkcióval a kényelmes használat érdekében, beleértve a videofelvételek rögzítését és lejátszását.

 

Vess mindenre egy közelebbi pillantást!


Az EPTZ a kamera HD felbontását használja, és lehetővé teszi a célterület kiválasztását részletes nézethez a böngészőben megjelenített videóra kattintva. Ha közelebbről szeretnéd megnézni egy szoba egy bizonyos részét, egyszerűen csak válaszd ki a területet, és a digitális zoom megjeleníti az előnézetet. 

 

 


Paraméterek és specifikációk:

Típus:
IP kamera

Felvétel felbontása:
1280x720 30 fps sebességgel, HD

Érzékelő:
Típus: CMOS
1,5 MPix

Felvétel formátuma:
H.264
MPEG-4
Motion JPEG

Más funkciók:
mozgásérzékelő
LED-es megvilágítás akár 5 méteres távolságig
web-menedzsment

Felvételi mód:
LAN interfész

Hang:
kétirányú

Rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 / Vista / XP SP3
Böngésző: Internet Explorer 6 és újabb, Firefox 3.5, Safari 4.0

Biztonság:
WEP, WPA és WPA2

Méretek:
125 x 113 x 114 mm

 

 

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
5 m Kész!
Videó kompresszió
MJPEG, MPEG4, H.264 Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!

Videó

Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
5 m Kész!
Videó kompresszió
MJPEG, MPEG4, H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, Riasztási bemenet, WiFi Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
32 GB Kész!

Méretek

Szélesség
114 mm Kész!
Magasság
125 mm Kész!
Mélység
114 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DCS-5222L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-5222L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DCS-5222L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCS-5222L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCS-5222L.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ