A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

D-LINK DCS-6500LH

Termékkatalógus
D-LINK DCS-6500LH
4,4 29 értékelés
IP kamera - beltéri, Full HD felbontás: 1920×1080 px, 4x digitális zoom, 340 fokos horizontális és 90 fokos vertikális forgás, mozgás- és hangérzékelő, kétirányú hangátvitel, ingyenes rögzítés a felhőbe (1 év), WPA3 biztonsági szabvány, éjszakai látás 5 m maximális hatótávolsággal, MicroSD kártya foglalat max. 256 GB, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi kapcsolat, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
11 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NN2021Mi027 Termékszám:  DCS-6500LH/E Gyártó honlapja:

Akciós szettek

28 550 Ft
Szett megvásárlása

D-LINK DCS-6500LH

Kompakt Full HD kamera vízszintes és függőleges forgatással

Biztosítsd otthonod a jól felszerelt és megfizethető D-Link DCS-6500LH WiFi kamerával, amely vízszintes és függőleges elforgatást is kínál (340° -os elfordulási szög és 90 ° dőlésszög érhető el), így teljes áttekintést nyújt az egész területről. A kamera Full HD felbontásban rögzít, továbbá éjjellátást kínál 5 métereshatótávolsággal, és a videókat Micro SD memóriakártyán tárolja.



A D-LINK DCS-6500LH WiFi kamera legfőbb jellemzői


A D-LINK DCS-6500LH az egész területet rögzíti

A WiFi kamera megapixeles CMOS érzékelőt használ, nagy felbontással. A D-Link DCS-6500LH motoros forgatása és a billentés lehetővé teszi a felügyelt helyiség minden sarkának megfigyelését. A négyszeres digitális zoomnak köszönhetően pedig az egyes részleteket is nagyíthatod.



D-Link DCS-6500LH nabídne panoráma látószöget kínál

A látószög megváltoztatása rendkívül egyszerű - csak érintsd meg bárhol a telefon kijelzőjét, és a D-LINK DCS-6500LH arra a helyre irányítja az objektívet. Ez a kamera kategóriájában az egyik legkisebb eszköz, így szinte bárhová nagyon könnyen elhelyezhető. A D-Link DCS-6500LH beállítása gyors és egyszerű a mydlink alkalmazás segítségével, csupán néhány lépésben elvégezhető. Egyszerűen helyezd el a kamerát és csatlakoztasd ott, ahol szükséged van rá, töltsd le az alkalmazást, és kövesd az utasításokat.

Kommunikálj távolról a D-LINK DCS-6500LH kamerával 

Az integrált mikrofon és hangszóró lehetővé teszi, hogy a D-Link DCS-6500LH készülékkel kétirányú távoli kommunikációt élvezhess. Távolról beszélhetsz gyermekeiddel, kommunikálhatsz egy futárral, vagy irányíthatod négylábú kedvenced, amikor rosszat tesz távollétedben.


A D-Link DCS-6500LH kamerával készített felvételeket személyes felhőben vagy Micro SD kártyán tárolhatod

A D-Link DCS-6500LH kamera beépített slot-tal rendelkezik a Micro SD memóriakártyához, amely akár 256 GB kapacitású is lehet, továbbá egy ingyenes és biztonságos mydlink felhő is rendelkezésedre áll. Csak válaszd ki a tárolási módot a mobilalkalmazásban.

Mydlink mobilalkalmazás

Egyszerűen töltsd le az ingyenes mydlink alkalmazást mobiltelefonodra vagy tabletedre. Regisztráció és fiókod aktiválása után a D-Link DCS-6500LH kamerán keresztül internetkapcsolattal mindent figyelemmel kísérhetsz és irányíthatsz a világ bármely pontjáról. Sőt, a D-Link DCS-6500LH készüléket másintelligens otthoni eszközökhöz is csatlakoztathatod, hogy az ütemezésnek megfelelő automatikus szabályokat hozzon létre.

Minden szituációról áttekintést kapsz

A D-Link DCS-6500LH kamera értesít a gyanús eseményekről a mobiltelefonra küldött értesítésekkel. Ezután Te választhatod ki, mi fog következni - valós időben megtekintheted a felvételt, felhívhatsz egy szomszédot vagy bárki mást. Az Amazon Alexa vagy a Google Assistant hangsegédekkel történő kompatibilitás természetesen magától értetődő.


Paraméterek

Összehasonlít
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Használat
Beltéri Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri Kész!
Egyéb funkciók
Helymeghatározás Kész!
Érzékelés
Mozgás, Hang Kész!
Audio
Beépített mikrofon, Beépített hangszóró Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
5 m Kész!
Betekintési szög
100 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
MicroSD/SDHC slot, WiFi Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Méretek

Szélesség
77 mm Kész!
Magasság
121 mm Kész!
Mélység
77 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklödnék hogy a ledvilágitást kilehet e kapcsolni

Kérdések és válaszok: D-LINK DCS-6500LH
Kiegészítők: D-LINK DCS-6500LH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-LINK DCS-6500LH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-LINK DCS-6500LH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-LINK DCS-6500LH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-LINK DCS-6500LH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ