Shop roku Akvizice ApF HU

D-Link DCS-935LH

Termékkatalógus
D-Link DCS-935LH
5 1 értékelés
IP kamera - 1280x720, H.264, mozgás- és hangérzékelő, WiFi 802.11a/b/g/n/ac, ICR szűrő, infra LED 5m-es látótávolsággal, mydlink
Kód:  NN481x01 Termékszám:  DCS-935LH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DCS-935LH

A DCS-935LH IP kamera nappal és éjjel is HD képet rögzít. Ez az univerzális megfigyelő kamera alkalmas az otthona és az irodája számára egyaránt. A normál kamerától eltérően a D-Link egy önálló rendszer, amely a számítógéphez való csatlakoztatás nélkül is kiváló minőségű képet tud továbbítani. A mydlink szolgáltatás támogatása lehetővé teszi az Ön számára a kamera megfigyelését és vezérlését egy általános számítógépről vagy iPhone, iPad vagy Android eszközre telepített alkalmazáson keresztül.

Főbb jellemzői

  • Éles HD kép (720p)
  • Láthatóság még teljes sötétségben is
  • Mozgás- és hangérzékelés rögzítéssel
  • Modern H.264 képtömőtítés
  • Felügyelet bárhonnan a mydlinken keresztül (iOS és Android)
  • Vezeték nélküli kapcsolat (802.11ac/n/g/b/a)

Nappal és éjszaka is lát

Az érdekes és praktikus mozgásérzékelő funkció képes figyelmeztető e-mailek küldésére is, mégpedig fotókkal vagy videókkal együtt. Ezen felül meghatározhat egy megfigyelni kívánt területet is, mint például egy ablakot vagy egy garázskaput. Az éjszakai megfigyelésre a beépített, 5 méteres látótávolságú infravörös LED megvilágítás szolgál, amely még teljes sötétségben is folyamatos megfigyelést tesz lehetővé.

A mydlink szolgáltatás előnyei

A kamerák számítógépes hálózathoz való csatlakoztatása és rendelkezésre bocsátása korábban összetett telepítést igényelt. A Mydlink Cloud Services szolgáltatás egyszerű hozzáférést biztosít a kamerához, és mindezt bárhonnan, amikor csak szüksége van rá. Az útmutató segítségével gyorsan üzembe helyezheti a kamerát és ezután a webes felületen keresztül létrehozhat egy fiókot a mydlink szolgáltatáshoz. Ezt követően a kamerát bármely, internetes kapcsolattal rendelkező számítógépről megfigyelheti vagy vezérelheti. Vagy egyszerűen töltse le az ingyenes mydlink alkalmazást az iPhone, iPad vagy Android készülékre, és WiFi vagy 4G LTE/3G kapcsolaton keresztül a kamera adását bárhonnan megtekintheti.

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!
Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
5 m Kész!
Betekintési szög
78 ° Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!

Videó

Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
5 m Kész!
Betekintési szög
78 ° Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
WiFi Kész!

Méretek

Szélesség
66,8 mm Kész!
Magasság
84,5 mm Kész!
Mélység
124,9 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DCS-935LH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-935LH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DCS-935LH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCS-935LH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCS-935LH.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ