Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

D-Link DGS-1100-05

Termékkatalógus
D-Link DGS-1100-05
4,7 14 értékelés
Switch - 5 x 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet Smart Managed Switch, ventilátor nélküli
Kód:  NN749h Termékszám:  DGS-1100-05/E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DGS-1100-05

A DGS-1100 Switch széria kitűnő és megfizethető megoldást jelent a kis- és középvállalkozások számára, akik fejleszteni szeretnék fiókjaikat és tárgyalótermeiket. A termék megfelelő teljesítménye mellett a hibalehetőségek száma csekély. Gyors és stabil videókommunikációt biztosít, emellett rugalmas megoldás lehet azoknak, akiknek fontos a hálózat fejlesztése. A D-Link DGS 1100 megfelel a korszerű követelményeknek (management, diagnosztika, hibaelhárítás, energiahatékonyság).

Főbb jellemzők:

  • szélessávú hálózatmanagement
  • optimalizált élőadást (videó/hang) biztosít
  • automatikus priorizált sávszélesség-fenntartás
  • Fejlett biztonság és védelem az elárasztás („flooding”) ellen
  • Egy hálózati szegmensben lévő switchek menedzselése
  • Fontos adatok azonnali elérése

A fontos adatok azonnali elérése

A videók valós idejű továbbításához a DGS-1100 család az Auto Surveillanse VLAN (ASV)- támogatja anélkül, hogy veszélyeztetné a hálózati adatok normál szintű továbbítását. Az Auto Voice VLAN VoIP-ra a legjobb: automatikusan hozzárendeli a magasabb prioritású VLAN hanghívásokat a switchez, ami garantálja a VoIP forgalom megbízhatóságát és biztonságát. A beállítások alkalmazásával lehetőség van a rangsorolást igénylő, fontos portok sávszélességének fenntartására.

 

Biztonságos működés

A switch többek között olyan biztonsági elemekkel rendelkezik, mint a Static Mac, a Storm Control vagy az IGMP Snooping. A Static MAC lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy listát készítsenek a specifikus portokhoz való MAC elérésről, továbbá segítséget nyújt a kezelőknek, hogy a hálózati elérést csak a felhatalmazott eszközökre korlátozhassák. A Storm Control az adatátvitelt felügyeli, valamint blokkolja és megsemmisíti a hálózatot elárasztó csomagokat. Az IGMP Snooping csökkenti a router terhelését, az L3 pedig fenntartja a sávszélességet és a hálózat teljesítményét.

Biztosított kapcsolatok

A switch eszközeinek tárházában megtalálható a Loopback Detection és a Cable Diagnostics is, amelyeken keresztül az adminisztátorok könnyen azonosíthatják és orvosolhatják a hálózati problémákat. A Loopback Detection egy speciális porton keresztül érzékeli a hurkokat és automatikusan lekapcsolja az érintett portokat. A kábeldiagnosztikai funkció azonnal ellenőrzi a rézkábelek minőségét, felismeri azok típusait és egyúttal a károsodásuk mértékét is. A nem használt kapcsolatok az áramtakarékosság érdekében szétválasztódnak és készenléti üzemmódba váltanak.

Minden ellenőrzés alatt áll

A gyors hálózatépítés segíti a D-Link Network Assistant webes felületének használatát, amely lehetővé teszi az adminisztátorok számára, hogy egészen a port szintjéig kezelhessék a hálózatukat. Ezzel a programmal nincs szükség a számítógép IP címének megváltoztatására, elegendő, ha a kezdetekkor elvégzünk néhány beállítást. Az eszköz továbbá képes megtalálni a többi switchet az adott hálózati szegmensben, ezáltal a kollektív menedzselése pofonegyszerűvé válik. A DGS 1100 kezelni tudja az alap és a haladó beállításokat is, beleértve a jelszóváltoztatásokat és a firmware frissítéseket.

 

Paraméterek

Szélesség
141 mm Kész!
Magasság
28 mm Kész!
Mélység
85 mm Kész!
Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
141 mm Kész!
Magasság
28 mm Kész!
Mélység
85 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
10 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
11,9 db Kész!

Tömeg

Tömeg
320 g Kész!

Portok

RJ-45
5 db Kész!
10/100/1000Base-T
5 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DGS-1100-05 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DGS-1100-05. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DGS-1100-05. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-05. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-05.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ