Rapture AP+ plus nový vizuál

D-Link DGS-1510-28

Termékkatalógus
D-Link DGS-1510-28
Switch - halmozható Gigabit L3, 24port 10/100/1000, 2x SFP, 2x dual-speed 1G/10G SFP+, statikus routing, full managed (soros link, Telnet, web, SNMP, DNA utility, D-View)
Kód:  NN749f Termékszám:  DGS-1510-28 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DGS-1510-28

A D-Link DGS-1510 egy switch az olyan kis- és középvállalatok számára, ahol például statikus L3 útvonalválasztást, virtuális és főleg fizikai halmozást igényelnek. A modell a fizikai halmozáshoz 10 gigabites SFP+ portokkal van ellátva, amelyek összekapcsolhatóak a fő hálózattal és ezáltal létrehozhatóak a tömeges kötegek. Akár 6 egység is összeköthető és így 288 gigabites port válik elérhetővé egyetlen kötegben, amelyek könnyen konfigurálhatóak, kezelhetőek, valamint a lehetséges problémak is kiküszöbölhetőek.

Főbb jellemzői

  • Gigabites hálózat vállalati funkciókkal és menedzsmenttel
  • Optimalizálva van a videó és a hang élő közvetítéséhez 
  • 2× 10 gigabites SFP+ portok (fizikai halmozás/uplink)
  • A 2. réteg bővített lehetőségei a hálózat megbízhatóságának érdekében
  • Hatékony energiagazdálkodás (D-Link Green 3.0)
  • Fejlett biztonság és túlterhelésvédelem

Fejlett Virtual Stacking és Static Routing funkciók

A DGS-1510 sorozat olyan speciális funkciókkal van ellátva, mint például a Virtual Stacking és a Static Routing. A virtuális halmozás képes lecsökkenteni akár 32 hálózati eszköz konfigurációjához szüséges IP-címek számát, amelyek ezután egy egységként és egy IP-címmel fognak megjelenni. Ez nagymértékben leegyszerűsíti a hálózat kezelését. A statikus útvonalválasztásnál az IP útvonalakat manuálisan beírja egy útválasztási táblázatba, amely lehetővé teszi a kommunikációt a különböző VLAN szegmensek különböző felhasználói csoportjai között. A kapcsoló képes közvetlenül irányítani az útvonalválasztást a VLAN-ok között, ezáltal a hálózat gyorsabban és hatékonyabban működik. Mivel a switch teljes mértékben kezelheti a belső útválasztást, ezért a hálózati útválasztó csak külső útválasztáshoz rendelhető hozzá.

Megbízható működés az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és az LLDP használatával

A kapcsoló számos funkcióval van ellátva a 2. rétegen (L2), beleértve az IGMP Snooping-ot, a Port Mirroring-ot, a Spanning Tree-t és a Link Layer Discovery Protocol-t (LLDP). Az IEEE 802.3x Flow Control közvetlen kapcsolatot biztosít a szerverek számára. A hálózat karbantartási funkciói közé tartozik a hurkok érzékelése (Loopback Detection) és a kábel diagnosztikája. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál és automatikusan kikapcsolja az érintett portot vagy a VLAN szegmenset. A kábel diagnosztikáját a hálózati rendszergazdák használják a fémkábelek minőségének gyors letesztelésére, valamint a kábelhiba típusának meghatározására.

Egyenletes VoIP átvitel az Auto Voice VLAN és az Auto Surveillance VLAN segítségével

A D-Link DGS-1510 ideális a VoIP környezetbe való telepítéshez, mivel támogatja az Auto Surveillance VLAN-t (ASV) és az Auto Voice VLAN-t, amelyek a legalkalmasabbak a VoIP telepítéséhez és a megfigyeléshez. Az Auto Surveillance VLAN egy új technológia az adatok és a videók átvitelének egyesítéséhez egyetlen kapcsolón keresztül. Ezáltal megtakarítja a hardware és az infrastruktúra költségeit. Az ASV rendszer pedig valós idejű videót biztosít a hagyományos hálózati átvitel egyenletességének veszélyeztetése nélkül, és mindezt úgy, hogy az ASV elsőbbséget ad az egyéb csomagok számára.

Biztonsági funkciók: ACL, RADIUS, DHCP Server Screening...

Az innovatív D-Link Safeguard Engine megvédi a kapcsolót az olyan túlcsordulások ellen, amelyeket a nemkívánatos forgalmak vagy a vírusok okoznak. Ezenkívül a kapcsoló támogatja a hozzáféréses ACL listákat (Access Control Lists) és a 802.1X hitelesítést a portok alapján és a külső RADIUS szervereken keresztül. Az IP-MAC-port kapcsolaton keresztül az adminisztrátorok nyomon követhetik az IP-címek helyét, mégpedig a forrás IP-címét a megfelelő MAC-címhez és forrásporthoz kapcsolva. A biztonság növelésének érdekében rendelkezésre áll a DHCP Server Screening, amely kiszűri a felhasználói portokról a kalóz DHCP szerverekről származó csomagokat, hogy megakadályozza az illetéktelen IP-címek kiosztását.

D-Link Green 3.0 technológia

Az innovatív energiatakarékos technológiák nem korlátozzák a teljesítményt és a funkcionalitást. A DGS-1510 sorozat a D-Link Green 3.0 funkcióival van ellátva, amely energiatakarékos üzemmódot, intelligens hűtést, csökkentett hőkibocsátást és kábelhossz-érzékelést takar. Nem beszélve a LED lámpák automatikus kikapcsolásáról készenléti üzemmód és hibernáció esetén. A kapcsoló képes felismerni a hozzá csatlakoztatott kábelek hosszát is, hogy automatikusan módosíthassa az energiafogyasztást azáltal, hogy energiát takarít meg a rövidebb kábeles csatlakozásokon. Szintén energiát takarít meg a csatlakozás állapotának alapján, amely drasztikusan lecsökkenti az energiafogyasztást azáltal, hogy automatikusan kikapcsolja a nem használt portokat.

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!
Funkciók
L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), Halmozható (stackable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
92 Gb/s Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!

Típus és funkció

Funkciók
L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), Halmozható (stackable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
92 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
10 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
68,45 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 000 g Kész!

Portok

RJ-45
24 db Kész!
SFP
4 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DGS-1510-28 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DGS-1510-28. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DGS-1510-28. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1510-28. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1510-28.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ