Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

D-Link DGS-1510-28X

Termékkatalógus
D-Link DGS-1510-28X
5 1 értékelés
Switch - L2, l3 (Router), QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), halmozható (stackable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, mérete 44 × 440 × 210 mm (Ma×Sz×Mé)
163 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NN749fa Termékszám:  DGS-1510-28X Gyártó honlapja:
D-Link DGS-1510-28X 163 390 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

164 580 Ft
Szett megvásárlása

D-Link DGS-1510-28X

A D-Link DGS-1510 egy switch az olyan kis- és középvállalatok számára, ahol például statikus L3 útvonalválasztást, virtuális és főleg fizikai halmozást igényelnek. A modell a fizikai halmozáshoz 10 gigabites SFP+ portokkal van ellátva, amelyek összekapcsolhatóak a fő hálózattal és ezáltal létrehozhatóak a tömeges kötegek. Akár 6 egység is összeköthető és így 288 gigabites port válik elérhetővé egyetlen kötegben, amelyek könnyen konfigurálhatóak, kezelhetőek, valamint a lehetséges problémak is kiküszöbölhetőek.

Főbb jellemzői

  • Gigabites hálózat vállalati funkciókkal és menedzsmenttel
  • Optimalizálva van a videó és a hang élő közvetítéséhez 
  • 4× 10 gigabites SFP+ portok (fizikai halmozás/uplink)
  • A 2. réteg bővített lehetőségei a hálózat megbízhatóságának érdekében
  • Hatékony energiagazdálkodás (D-Link Green 3.0)
  • Fejlett biztonság és túlterhelésvédelem

Fejlett Virtual Stacking és Static Routing funkciók

A DGS-1510 sorozat olyan speciális funkciókkal van ellátva, mint például a Virtual Stacking és a Static Routing. A virtuális halmozás képes lecsökkenteni akár 32 hálózati eszköz konfigurációjához szüséges IP-címek számát, amelyek ezután egy egységként és egy IP-címmel fognak megjelenni. Ez nagymértékben leegyszerűsíti a hálózat kezelését. A statikus útvonalválasztásnál az IP útvonalakat manuálisan beírja egy útválasztási táblázatba, amely lehetővé teszi a kommunikációt a különböző VLAN szegmensek különböző felhasználói csoportjai között. A kapcsoló képes közvetlenül irányítani az útvonalválasztást a VLAN-ok között, ezáltal a hálózat gyorsabban és hatékonyabban működik. Mivel a switch teljes mértékben kezelheti a belső útválasztást, ezért a hálózati útválasztó csak külső útválasztáshoz rendelhető hozzá.

Megbízható működés az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és az LLDP használatával

A kapcsoló számos funkcióval van ellátva a 2. rétegen (L2), beleértve az IGMP Snooping-ot, a Port Mirroring-ot, a Spanning Tree-t és a Link Layer Discovery Protocol-t (LLDP). Az IEEE 802.3x Flow Control közvetlen kapcsolatot biztosít a szerverek számára. A hálózat karbantartási funkciói közé tartozik a hurkok érzékelése (Loopback Detection) és a kábel diagnosztikája. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál és automatikusan kikapcsolja az érintett portot vagy a VLAN szegmenset. A kábel diagnosztikáját a hálózati rendszergazdák használják a fémkábelek minőségének gyors letesztelésére, valamint a kábelhiba típusának meghatározására.

Egyenletes VoIP átvitel az Auto Voice VLAN és az Auto Surveillance VLAN segítségével

A D-Link DGS-1510 ideális a VoIP környezetbe való telepítéshez, mivel támogatja az Auto Surveillance VLAN-t (ASV) és az Auto Voice VLAN-t, amelyek a legalkalmasabbak a VoIP telepítéséhez és a megfigyeléshez. Az Auto Surveillance VLAN egy új technológia az adatok és a videók átvitelének egyesítéséhez egyetlen kapcsolón keresztül. Ezáltal megtakarítja a hardware és az infrastruktúra költségeit. Az ASV rendszer pedig valós idejű videót biztosít a hagyományos hálózati átvitel egyenletességének veszélyeztetése nélkül, és mindezt úgy, hogy az ASV elsőbbséget ad az egyéb csomagok számára.

Biztonsági funkciók: ACL, RADIUS, DHCP Server Screening...

Az innovatív D-Link Safeguard Engine megvédi a kapcsolót az olyan túlcsordulások ellen, amelyeket a nemkívánatos forgalmak vagy a vírusok okoznak. Ezenkívül a kapcsoló támogatja a hozzáféréses ACL listákat (Access Control Lists) és a 802.1X hitelesítést a portok alapján és a külső RADIUS szervereken keresztül. Az IP-MAC-port kapcsolaton keresztül az adminisztrátorok nyomon követhetik az IP-címek helyét, mégpedig a forrás IP-címét a megfelelő MAC-címhez és forrásporthoz kapcsolva. A biztonság növelésének érdekében rendelkezésre áll a DHCP Server Screening, amely kiszűri a felhasználói portokról a kalóz DHCP szerverekről származó csomagokat, hogy megakadályozza az illetéktelen IP-címek kiosztását.

D-Link Green 3.0 technológia

Az innovatív energiatakarékos technológiák nem korlátozzák a teljesítményt és a funkcionalitást. A DGS-1510 sorozat a D-Link Green 3.0 funkcióival van ellátva, amely energiatakarékos üzemmódot, intelligens hűtést, csökkentett hőkibocsátást és kábelhossz-érzékelést takar. Nem beszélve a LED lámpák automatikus kikapcsolásáról készenléti üzemmód és hibernáció esetén. A kapcsoló képes felismerni a hozzá csatlakoztatott kábelek hosszát is, hogy automatikusan módosíthassa az energiafogyasztást azáltal, hogy energiát takarít meg a rövidebb kábeles csatlakozásokon. Szintén energiát takarít meg a csatlakozás állapotának alapján, amely drasztikusan lecsökkenti az energiafogyasztást azáltal, hogy automatikusan kikapcsolja a nem használt portokat.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Funkciók
L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), Halmozható (stackable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
128 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
95,24 db Kész!
RJ-45
24 db Kész!

Típus és funkció

Funkciók
L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), Halmozható (stackable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
128 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
95,24 db Kész!

Portok

RJ-45
24 db Kész!
SFP
4 db Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
2 000 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DGS-1510-28X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DGS-1510-28X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DGS-1510-28X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1510-28X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1510-28X.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ