Rapture AlzaBoxy Q1

D-Link R15

Termékkatalógus
D-Link R15
4,2 6 értékelés
WiFi router - WiFi 6, 802.11/b/g/n/ac/ax egészen 1500 Mb/s, dual-band, 3× GLAN, 4 × külső antenna, WPS, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK és WPA-Enterprise, kétsávos (2,4 + 5 GHz), gigabit LAN, QoS (Quality of Service), IPv6 Ready, guest Zone, MU-MIMO, szülői felügyelet és Wi-Fi Mesh
27 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Dlink_21_02 Termékszám:  R15 Gyártó honlapja:

D-Link R15


D-Link R15 EAGLE PRO AI - Új WiFi 6 mesterséges intelligenciával

A D-Link R15 EAGLE PRO AI egy kétsávos router, amely a következő generációs WiFi 6 technológiát mesterséges intelligenciával (AI) kombinálja. Kiemelkedő lefedettséget és mindig a lehető legmagasabb szintre optimalizált sebességet biztosít, így minden helyzetben számíthatsz a hatékony és gyors jellefedettségre. Az ingyenes EAGLE PRO AI alkalmazás a személyes AI asszisztenssel automatikusan tájékoztat a hálózati forgalomról és praktikus tanácsokkal lát el. Végül, de nem utolsósorban, örülni fogsz a hangvezérlés támogatásának is, amelyet az Amazon Alexa és a GoogleAssistant segítségével használhatsz.



A D-Link R15 EAGLE PRO AI automatikusan optimalizálja a hálózatot

A D-Link R15 EAGLE PRO AI router intelligens módon működik, és mindig a lehető legnagyobb sebességet kínálja. A beépített AI WiFi optimalizáló folyamatosan a legjobb WiFi csatornához kapcsol, majd az AI forgalom optimalizáló a legjobb hálózati élmény és a stabil jel biztosítása érdekében rangsorolja a számodra legfontosabb tevékenységeket, hogy a hálózat a legjobb élményt és stabil jelet biztosíthassa.

Megbízható kapcsolat és nagyobb lefedettség

A WiFi 6 technológia ideális minden olyan helyen, ahol stabil és maximális sebességű kapcsolatra van szükséged egyszerre több eszköz számára. A WiFi 6 segítségével az egész család streamelhet, játszhat vagy dolgozhat pufferelés, kimaradások és interferencia nélkül. A D-Link R15 EAGLE PRO AI Router 8×8 feltöltés/letöltés WiFi 6-ot, MU-MIMO-t, OFDMA-t vagy BSS Colouring-et használ, amely akár négyszeresére is növeli a hálózati kapacitást.



A D-Link R15 EAGLE PRO AI gyors gigabites portokat és Mesh hálózati képességet kínál

A router három gigabites LAN-porttal rendelkezik, amelyek akár 10-szer gyorsabbak, mint a hagyományos gyors Ethernet-csatlakozók. Ezeket olyan eszközök csatlakoztatására használhatod, amelyek működéséhez alacsony késleltetésű kapcsolatra van szükség. Ha a D-Link R15 EAGLE PRO AI hatótávolságát ki szeretnéd bővíteni, csak szerezd be az extendert, és hozz létre egy intelligens Mesh-hálózatot. Így könnyen lefedheted az egész házad, beleértve a pincét és a kertet is.

A D-Link R15 EAGLE PRO AI esélyt sem ad a hackereknek

A D-Link nem feledkezett meg a biztonságról sem, ezért a D-Link R15 EAGLE PRO AI router a legújabb WPA3 biztonsági szabványt kínálja egy új protokollal az eszközkapcsolatok hitelesítésére és biztosítására, a hálózati forgalom titkosítására és a külső fenyegetések és támadások elleni védelemre. A fejlett szülői felügyelet segítségével ellenőrizheted az összes kapcsolatot otthonodban, és egyértelmű szabályokat és ütemezéseket állíthatsz be. Természetesen külön hálózatot is létrehozhatsz a vendégek számára.

A D-Link R15 EAGLE PRO AI WiFi router legfőbb jellemzői

  • Kétsávos működésű AX1500 WiFi 6
  • 2,4 GHz (akár 300 Mbps), 5 GHz (akár 1.201 Mbps)
  • A D-Link R15 EAGLE PRO AI AI asszisztenssel (mesterséges intelligencia) rendelkezik
  • Mesh hálózat kialakításának lehetősége extenderekkel
  • MU-MIMO és OFDMA technológia
  • Google Assistant vagy Amazon Alexa hangvezérlés
  • Legújabb WPA3 biztonság
  • Egyszerű beállítás és működtetés
  • EAGLE PRO AI mobilalkalmazás



Paraméterek

Összehasonlít
Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax Kész!
WiFi átvitel sebessége
1 500 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Típus
Dual-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
1 500 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
3 × Kész!
WAN
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
4 × Kész!
Antenna teljesítménye
5 dBi Kész!

Interfész

SSID maximális száma
1 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
1,39 cm Kész!
Súly
300 g Kész!
Szélesség
1,95 cm Kész!
Magasság
0,55 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link R15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link R15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link R15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link R15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link R15.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ