Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM

Termékkatalógus
DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM
5 2 értékelés
Felvevő készülék - átfogó felügyeleti rendszer, PoE+ támogatás, 1 TB kapacitás, Imou N14P rögzítő eszköz, 4× Imou IPC-F22AP kamera, hálózati adapter, hálózati kábel, SATA táp + adatkábel, rögzítő csavarok, egér
Kód:  DaH21iM12 Termékszám:  KIT/N14P/4-F22A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM

Dahua IMOU N14P/4-F22A átfogó IP kamerarendszer 1 TB-os meghajtóval

A Dahua IMOU Set 1TB NVR szettel midig tudni fogod, hogy mi történik a megfigyelt területen. A készlet tartalmazza az IMOU N14P vevőegységet előre telepített 1 TB-os meghajtóval és 4 darab 2 Mpx-es IMOU IPC-F22AP kamerát is. A készlet párosítható az Android és iOS operációs rendszerekre elérhető Imou Life alkalmazással. Az alkalmazás értesítéssel figyelmeztet, hogyha betolakodót észlel a területen, emellett lehetővé teszi a Dahua IMOU kamera és vevőegységek távvezérlését is. Továbbá megtekintheted az élő képet vagy lejátszhatod a felvételeket a mobileszközökön.

1 920 × 1 080 px

Kamera felbontása

102°

Látószög

1 TB

Lemezkapacitás az NVR-ben

Dahua IMOU N14P/4-F22A átfogó IP kamerarendszer 1 TB meghajtóval

Dahua IMOU F22A IP kamera akár Full HD felbontással

A Dahua IMOU F22A kamera Full HD felbontással és kiváló minőségű éjjellátással rendelkezik. A PoE tápellátás szintén hasznos funkció, amely költséghatékony a telepítés során.

Dahua IMOU N14P/4-F22A átfogó IP kamerarendszer 1 TB meghajtóval

Átlátható mobilalkalmazás

A Dahua IMOU kamerarendszer könnyen használható mobilalkalmazással egészül ki, amely azonnali értesítést küld, ha a megfigyelt területen mozgást érzékel.

Vevőegység hatékony dekódolással

A vevőegység támogatja a PoE+ tápellátást és képes a harmadik féltől származó ONVIF típusú kamerák kezelésére is. Maximum 8 Mpx-es felbontású 4 darab IP kamera számára tervezték. Emellett támogatja az élő nézetet, a csatlakoztatott kamera felvételének lejátszását és tárolását, a H.265+ hatékony dekódolásnak hála az adatok akár 75%-át is elmenti a meghajtón. Amennyiben szükséges, a Dahua Imou készülék kapacitása SATA merevlemez rekesszel 8 TB-ig bővíthető.

Dahua Imou Set 1TB NVR ellenálló és kiváló kamerarendszer

A Dahua Imou vevőegység készlet 4 darab Imou IPC-F22AP kamerával érkezik. Ezek Full HD felbontású Bullet kamerák 102°-os látószöggel csupán minimális holttérrel és hatékony H.265-ös tömörítéssel. Emellett lenyűgöz IR megvilágítással kiegészülő éjjellátásával, amely teljes sötétségben akár 30 méterig garantálja a tiszta videófelvételt. A kamera időjárásálló az IP67 védelmi szabvány szerint, tápellátásáról pedig a PoE gondoskodik, amely lehetővé teszi a tápellátást Ethernet kábellel is. A Dahua Imou kamera mozgásérzékeléssel is rendelkezik, a még nagyobb biztonság érdekében pedigfelismeri az emberi mozgást.


A DAHUA IMOU SET 1TB NVR + 4x PoE CAM további jellemzői:

Csomag tartalma:
Imou N14P vevőegység
4× Imou IPC-F22AP kamera
Tápegység
Hálózati kábel, SATA tápegység + adatkábel
Csavarok a rögzítéshez
Egér

Kódolási kapacitás:
1 csatorna 8 Mpx-en
2 csatorna 4 Mpx-en
4 csatorna 2 Mpx-en (1080p)

A vevőegység mérete: 260 × 225 × 47,6 mm
A vevőegység tömege: 0,84 kg
Kamera méretei: 147,7 × 74,2 × 74,2 mm
Kamera tömege: 210 g


Paraméterek

Fiókok száma
1 × Kész!
PoE portok száma
4 Kész!
Kamerák száma
4 Kész!

Tárhely

Fiókok száma
1 × Kész!

Tápegység kamerákhoz

PoE portok száma
4 Kész!

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma
4 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAHUA IMOU SET 1TB NVR + 4x PoE CAM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAHUA IMOU SET 1 TB NVR + 4x PoE CAM.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ