Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DDPai Mini2+

Termékkatalógus
DDPai Mini2+
4,5 2 értékelés
Autós kamera - 2560x1440px, kompakt, WiFi, G-szenzor, minimalista kialakítás, távirányító, 128 GB-os memóriakártya támogatás, kifinomult okostelefon alkalmazás
Kód:  DDP01a Termékszám:  DDPai Mini2+ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DDPai Mini2+

A menetrögzítő kamera az autóban csak akkor igazán hatékony, ha olyan jó felvételeket készít, amelyek egy adott esemény perdöntő bizonyítékaként szolgálhatnak. Szereld fel autódat egy elegáns, mini, professzionális WQHD kamerával, amely kitűnő részletességgel rögzíti az autó előtt zajló eseményeket. A nagy felbontásnak és a tökéletes fényerőnek (f/1,8) köszönhetően még gyenge fényviszonyok között is felismeri más járművek rendszámát - a legkritikusabb helyzetben is. A kamerát a legmodernebb technológia jellemzi és okostelefon alkalmazáson keresztül is képes kommunikálni.

A DDPai Mini2 + menetrögzítő kamera legfontosabb jellemzői

  • Éles, 2560 × 1 440 px WQHD felbontás
  • Az autó előtt zajló eseményeket teszi áttekinthetővé
  • Érzékeny, 3 tengelyes G-szenzor
  • Alkalmazáson keresztül történő kommunikáció és beállítás
  • Pontos GPS-koordináták rögzítése
  • Folytonos felvétel
  • Automatikus lezárás a kritikus pillanatokban
  • Külső SNAP gomb a gyors felvételkészítéshez

A DDPai Mini2+ számtalan technológiai megoldással büszkélkedik

A DDPai Mini2+ menetrögzítő kamera végtelen felvételt biztosít. Egyszerűen felülírja a már rögzített adatokat, így nem foglal feleslegesen helyet a memóriakártyán. Ugyanakkor érzékeny, 3 tengelyes G-szenzorral is rendelkezik, amely a kritikus pillanatokra válaszolva, mint például a hirtelen gyorsítás, fékezés vagy ütközés, automatikusan blokkolja az adatok felülírását. Külső SNAP gomb is rendelkezésre áll, amellyel gyorsan rögzíthetsz egy 10 másodperces jelenetet is, amely szintén blokkolásra kerül. A fényképezőgép memóriakártyáját 128 GB-os támogatás jellemzi, valamint mikro USB porttal rendelkezik.

A modern technológiának köszönhetően pontos koordinátákat és vezetési adatokat továbbít a GPS számára. WiFi segítségével a kamerát intelligens DDPai alkalmazásokkal is összekötheted. Okoseszközöd segítségével feldolgozhatod a felvételt, vezérelheted a kamerát és manuálisan is beállíthatod a G-szenzor érzékenységét. Sőt, a kamera optikai képstabilizátorral, valamint kiváló, 140°-os látószöggel is büszkélkedhet.

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Autós töltő, Tartó, Távirányító Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
74 g Kész!
Szélesség
8,7 cm Kész!
Magasság
4,75 cm Kész!
Mélység
3,5 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor-kapacitás
260 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DDPai Mini2+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DDPai Mini2+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DDPai Mini2+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DDPai Mini2+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DDPai Mini2+.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ