DDR5 alaplapok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Foglalat
Intel LGA1700
(117)
AMD AM5
(112)
AMD TR5
(3)
Lapkakészlet
Intel Q670
(1)
Intel Z690
(13)
Intel H610
(2)
AMD X670
(7)
AMD X670E
(27)
Alaplap formátum
ATX
(144)
MATX (Micro ATX)
(53)
MITX (Mini ITX)
(14)
EATX (Extended ATX)
(17)
EATX
(2)
SSI-CEB
(1)
SSI-EEB
(1)
RAM slotok száma
2 ×
8 ×
-
Szűrés

A DDR5 alaplap egy olyan számítógép-alaplap, amely a legújabb generációs, DDR5 típusú memóriákat támogatja. A DDR5 memória jelentős előrelépést jelent a korábbi DDR4 memóriákhoz képest főként sebességben és kapacitásban. Amennyiben új PC építése előtt állsz, és hezitálsz a komponensek választásával kapcsolatban, akkor az alábbi alaplap DDR5 változatáról készült leírás segíthet a döntésben.

Tovább

Mi is pontosan egy DDR5 alaplap?

A DDR5 alaplap egy olyan alapvető számítógép-alkatrész, amely lehetővé teszi a legújabb generációs, DDR5 típusú memóriák használatát a számítógépben. Ezek a memóriák jelentős előrelépést kínálnak a korábbi DDR4 memóriákhoz képest, főként a következő területeken:

  • Sebesség: a DDR5 memória akár kétszer gyorsabb is lehet, mint a DDR4, ami gyorsabb adatátviteli sebességet és jobb rendszerteljesítményt eredményez.
  • Energiatakarékosság: A DDR5 modulok kevesebb energiát fogyasztanak, mint a DDR4 memóriák, így csökkenthetik a számítógép energiaigényét.
  • Kapacitás: a DDR5 memóriák nagyobb kapacitással rendelkezhetnek, mint a DDR4 modulok, ami több adat tárolását teszi lehetővé a memóriában.
  • Hibakezelés: a DDR5 fejlettebb hibakezelő technológiát tartalmaz, ami csökkenti az adathibák előfordulását.

Mikor érdemes DDR5 alaplap típust választani?

Ha a számítógépedet a lehető legjobb teljesítményre szeretnéd hangolni és hosszú távra tervezel egy olyan alaplappal, amely kompatibilis a legfrissebb memóriatechnológiával, továbbá alkalmas az olyan feladatokhoz, mint az igényes gaming, a tartalomkészítés vagy a nagy teljesítményű programok futtatása, akkor mindenképp egy DDR5 alaplap lesz a legjobb választás.

A DDR5 alaplap BIOS-beállításaiban lehet, hogy eltérő beállításokra van szükség, mint a DDR4 alaplapok esetében. A beállítások optimalizálása a memóriasebesség és a stabilitás érdekében szükséges lehet.

amd alaplap ddr5

DDR4 vs. DDR5 alaplap, miben különböznek?

A legfontosabb különbség a DDR4 és DDR5 alaplap típusok között az, hogy milyen típusú memóriát támogatnak. DDR4 alaplapok a régebbi szabványú memóriákat, a DDR4 modulokat kezelik. A DDR4 memóriák jelenleg széles körben elterjedtek, és jó ár-érték arányt kínálnak. A DDR5 alaplap típusok a legújabb generációs DDR5 memóriákat támogatják. Ezek a memóriák gyorsabbak, nagyobb kapacitásúak, és energiatakarékosabbak a DDR4 moduloknál, de drágábbak is.

Jellemző DDR4 alaplap DDR5 alaplap
Támogatott memória DDR4
DDR5
Sebesség Maximum 3200 MHz
Maximum 6400 MHz (várhatóan tovább nő)
Kapacitás Maximum 32 GB per modul
Elméletileg maximum 128 GB per modul (jelenleg max 64 GB)
Energiafogyasztás Magasabb
Alacsonyabb
Ár Alacsonyabb
Magasabb
Elérhetőség Egyszerű
Nehezebben beszerezhető

Az alaplap DDR5 típusainak előnyei és hátrányai

A DDR5 alaplap típusok számos előnnyel rendelkeznek a DDR4 alaplapokhoz képest, azonban van néhány hátrányuk is. Hogy melyek ezek? Lássuk!

  • Sebesség: a DDR5 alaplapban lévő memóriák akár kétszer gyorsabbak lehetnek, mint a DDR4 memóriák, ami gyorsabb adatátviteli sebességet és jobb rendszerteljesítményt eredményez.
  • Kapacitás: a DDR5 alaplap modulok nagyobb kapacitással rendelkezhetnek, mint a DDR4 modulok, ami több adat tárolását teszi lehetővé a memóriában.
  • Energiatakarékosság: a DDR5 alaplap modulok kevesebb energiát fogyasztanak, mint a DDR4 memóriák, így csökkenthetik a számítógép energiaigényét.
  • Hibakezelés: a DDR5 fejlettebb hibakezelő technológiát tartalmaz, ami csökkenti az adathibák előfordulását.
  • Jövőbeli fejlesztés: a DDR5 alaplapok kompatibilisek a legújabb memóriatechnológiával, ami azt jelenti, hogy később bővítheted a memóriát DDR5 modulokkal anélkül, hogy az egész alaplapot cserélni kellene.
  • Ár: a DDR5 alaplapok és memóriamodulok jelenleg drágábbak, mint a DDR4 alaplapok és memóriamodulok.
  • Elérhetőség: előfordulhat, hogy nehezebb beszerezni DDR5 alaplapot és memóriát, mint DDR4-et, különösen a csúcskategóriás modellek esetében.
  • Kompatibilitás: a DDR5 memória nem kompatibilis a DDR4 alaplapokkal, és fordítva sem. Győződj meg róla, hogy a processzor és a memória is kompatibilis az alaplappal.
  • Lehetséges problémák: mivel a DDR5 technológia új, előfordulhatnak kompatibilitási problémák a hardverek és a szoftverek között.

i

Egyes DDR5 alaplapok lehetővé teszik a memória túlhajtását, ami további teljesítménynövekedést eredményezhet. Viszont a túlhajtás bonyolult lehet, és károsíthatja a hardvert, ha nem megfelelően végzik el.

A DDR5 alaplap installációja nehezebb?

A DDR5 alaplap beszerelése nem bonyolultabb, mint a DDR4 alaplapoké, de fontos odafigyelni a kompatibilitásra, a fizikai méretre, a BIOS beállításokra és a memóriamodulok behelyezésére. Győződj meg arról is, hogy a DDR5 alaplap kompatibilis a processzorral és a memóriával.

A processzornak és a memóriamoduloknak is DDR5 kompatibilisnek kell lenniük. Ellenőrizd továbbá a DDR5 alaplap specifikációit, hogy megbizonyosodj róla, hogy a szükséges csatlakozókkal rendelkezik a többi hardverhez, mint a grafikus kártya, a tárolóeszközök és a perifériák. Ha nem vagy biztos benne, hogy hogyan kell beszerelni a megvásárolt DDR5 alaplap típust, javasoljuk, hogy fordulj szakemberhez.

i

A DDR5 alaplap fizikailag nagyobb lehet, mint a DDR4 alaplap, emiatt fontos, hogy ellenőrizd a PC ház méretét és a rendelkezésre álló helyet a beszerelés előtt.

Mire figyelj a DDR5 alaplap vásárlásakor?

Az alaplap DDR5 változatának kiválasztásakor a vásárlás előtt fontos figyelembe venned néhány perdöntő paramétert. Melyek ezek?

  • Processzor foglalat: ellenőrizd, hogy az alaplap kompatibilis-e a processzorral, amit a számítógépedben tervezel használni.
  • Chipset: a chipset határozza meg az alaplap funkcióit és bővíthetőségét.
  • Memória sebesség: győződj meg róla, hogy az alaplap támogatja a kívánt DDR5 memória sebességet.
  • Csatlakozók: olyan alaplapot válassz, amely rendelkezik a szükséges csatlakozókkal a többi számítógép-hardverhez, például a grafikus kártyához, a tárolóeszközökhöz és a perifériákhoz.
  • Formátum: az alaplapok különböző méretekben kaphatók, például ATX, microATX és mini-ITX. Fontos, hogy az alaplap illeszkedjen a számítógép házába.

Mivel a DDR5 technológia új, előfordulhatnak kompatibilitási problémák a hardverek és a szoftverek között. A legújabb BIOS-frissítések és illesztőprogramok telepítése segíthet megoldani ezeket a problémákat.

Amit még tudni érdemes a DDR5 alaplap típusokkal kapcsolatban

A DDR5 alaplap modellek jelenleg drágábbak, mint a DDR4 alaplapok. Ez várhatóan változni fog az idő múlásával, ahogy az új technológia elterjedtebbé válik. Előfordulhat, hogy nehezebb beszerezni DDR5 alaplapot, mint DDR4-et, különösen a csúcskategóriás modellek esetében.

A DDR5 memória nem kompatibilis a DDR4 alaplapokkal, és fordítva sem. Győződj meg róla, hogy a processzor és a memória is kompatibilis-e az alaplappal. Az új technológia miatt egyes DDR5 alaplapoknak lehetnek gyerekbetegségei, amíg a gyártók tökéletesítik a hardvereket és a szoftvereket.

i

A DDR5 alaplap önmagában nem feltétlenül jelent drasztikus teljesítménynövekedést a számítógépben. A valós teljesítménynövekedés a használt processzortól, memóriától, grafikus kártyától és egyéb hardverektől is függ. A DDR5 előnyeit igazán akkor élvezheted ki, ha a többi hardver is a legújabb generációhoz tartozik.

A DDR5 alaplap típusok a jövő zálogai

A DDR5 alaplap választása egy előre látó, és jó döntés, mivel kompatibilis a legújabb memóriatechnológiával. Ez azt jelenti, hogy később bővítheted a memóriát DDR5 modulokkal anélkül, hogy az egész alaplapot cserélned kellene.

Az olcsóbb DDR5 alaplapok típusait az alábbiakban ár szerint rendezve találhatod, így kiválaszthatod a számodra legköltséghatékonyabb változatot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI Szállításra kész > 5 db
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 6× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
84 690 Ft

2.
MSI MAG Z790 TOMAHAWK MAX WIFI Szállításra kész > 5 db
Alaplap - Intel Z790, Intel LGA1700 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 7800MHz (OC), 8× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
127 390 Ft

3.
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI Szállításra kész 1 db
Alaplap - Intel Z790, Intel LGA1700 socket, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 4×, DDR5, 7800MHz (OC), 4× SATA III, 5× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
224 890 Ft

Még több
232 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 103×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 6× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
84 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAb650mtw
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
171 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACx670erfw
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i5-12600KF + ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
Szett - 10 magos processzor, 16 szál, 3,7 GHz (TDP 150 W), Boost 4,9 GHz, 20 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S + Intel Z690 alaplap, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4× DDR5 6000 MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5 Gbps, HDMI, DisplayPort, 8ch hangkártya, ATX formátum
146 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNi512600kf
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI
Alaplap - Intel Z790, Intel LGA1700 socket, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 4×, DDR5, 7800MHz (OC), 4× SATA III, 5× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
224 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ACz790rgew
4,6 36×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
Alaplap - Intel Z790, Intel LGA1700 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 7200MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
103 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACz790tpw
4,5 21×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING B650-PLUS
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
75 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb650tp
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700KF + ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
Szett - 12-magos processzor, 20 szál, 3,6 GHz (TDP 190 W), Boost 5 GHz, 25 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S + Intel Z690 alaplap, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4× DDR5 6000 MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5 Gbps, HDMI, DisplayPort, 8ch hangkártya, ATX formátum
163 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNi712700kf
4,9
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
Alaplap - Intel Z690, Intel LGA1700 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 6000MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
84 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACz690tpw
4,8 15×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI PRO B650-S WIFI
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 7200MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAb650psw
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x4, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
88 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb650tmpw
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX ICE
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 4×, DDR5, 8000MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
105 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGb650aeai
4,6 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 3.0, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
90 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb650ragw
3,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS PRIME X670-P-CSM
Alaplap - AMD X670, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 6× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
76 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACx670ppc
4,6 32×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI
Alaplap - AMD B650E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 8000MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
111 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb650erfgw
4,6
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B760M DS3H
Alaplap - Intel B760, Intel LGA1700 socket, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 7600MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, VGA, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
50 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGb760mds3h
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 1× PCIe x16, 1× PCIe x1, 2×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
190 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACx670ercg
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI
Alaplap - AMD A620, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
52 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACa620tmpw
4,2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
117 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAx670emgpw
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASROCK Z690 Phantom Gaming-ITX/TB4
Alaplap - Intel Z690, Intel LGA1700 socket, PCI Express 5.0, 1× PCIe x16, 2×, DDR5, 6400MHz (OC), 3× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Thunderbolt 4, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, mITX (Mini ITX) alaplap formátum
Leárazás -7 %
97 790 Ft 105 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ASz690pgit4
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI PRO A620M-E
Alaplap - AMD A620, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 1× PCIe x1, 2×, DDR5, 6800MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, VGA, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Leárazás -6 %
32 390 Ft 34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAa620pme
4,6 29×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6000MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
125 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAx670etw
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS PRIME X670E-PRO WIFI
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
137 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACx670eppw
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B650 AORUS PRO AX
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 3.0, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x4, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6600MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
147 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGb650apa
4,8 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B650 GAMING X AX
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB-C, HDMI, DisplayPort, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
75 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGb650gxa

DDR5 alaplapok

A DDR5 alaplapok kategóriában összesen 233 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DDR5 alaplapok
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ