0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

de Buyer SWING szeletelő 2015,02

Termékkatalógus
de Buyer SWING szeletelő 2015,02
Szeletelőgép -Mandoline, V19 ° 3 penge, kétoldalas penge, erős és professzionális, 6 bit julienne - 2, 3, 4, 5, 7 és 10 mm-es, állítható szeletelő erő, csúszásgátló alap, könnyű kés behelyezése, egyenes vagy csavaros pengék, bővítő doboz, tapadásmentes lemez.
Kód:  DEBU045 Termékszám:  2015.02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

de Buyer SWING szeletelő 2015,02

Szeretne egy olyan asszisztenst a konyhában, ami olyan, mint egy profi szakács? Zöldség és más nyersanyagok gyors és biztonságos vágása egy perc alatt, tökéletes pontossággal. A Mandolin vágóeszköz biztosítja a professzionális minőséget otthona kényelmében. A kényelmes használatot a szeletelő ergonómikus alakja, csúszásgátló alapja és a penge egyszerű behelyezése és tárolása garantálja. Különböző szeletelőket használhat a szeleteléshez a különböző formák létrehozásához. A különböző formára szeletelt zöldségek még a gyerekek számára is érdekesebbek lesznek.

 

Miért ez a szeletelő?

  • számos formájú szeletelés
  • egyenes vagy fogazott pengével
  • könnyen csatlakoztathatók kések
  • mellékelt tárolódoboz
  • robusztus és szakmai
  • védelem aprításnál
  • tapadásmentes lemez
  • praktikus állvány

Változatos szeletelés

Könnyedén módosíthatja a pengék vastagságát - 2, 3, 4, 5, 7 és 10 mm-es mellékleteknek köszönhetően. Hála a kétoldalas rozsdamentes acél pengéknek szeleteléskor nagyon vékony szeleteket kaphat. A szeletelésnél nem kell tartani a nyersanyagot a kezében, mert használhat olyan tartószert, amely a szeletelő után mozog. A tartó a szeletelőhöz van csatlakoztatva, és ezért nincs érintkezés a pengével. A szeletelés így nagyon gyors és biztonságos.

Egy érdekes tip

Szeretné kidíszíteni a szendvicseket különböző érdekes módon, hogy lenyűgözze a barátait? Megpróbálhat egy rácsot létrehozni egy szeletelővel a szeletelt szeletekre. Ez úgy érhető el, hogy a tartó mindegyik vágás után 90 ° -kal elfordul. A rács így a szeleteken kezd kialakulni.

 

Paraméterek

Típus
Kézi Kész!
Fajta
Vágó Kész!

Típus

Típus
Kézi Kész!

Fajta

Fajta
Vágó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: de Buyer SWING szeletelő 2015,02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si de Buyer Kráječ SWING 2015.02. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si de Buyer Krájač SWING 2015.02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SWING de Buyer Slicer 2.015,02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SWING de Buyer Slicer 2.015,02.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ