A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, fekete

Termékkatalógus
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, fekete
5 11 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1400 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, tejrendszer, cappuccino és latte, beállítható vízmennyiség és automatikus kikapcsolás, 15,4 cm széles, 25,6 cm magas, 32,4 cm mély, 4,2 kg, fekete színű
Kód:  DEKNK871 Termékszám:  EN500B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, fekete Megszűnt

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, fekete


Nespresso De´Longhi EN 500.B - a megfelelő kávéfőző a gazdag tejhab szerelmeseinek

A De'Longi bemutatja exkluzív Nespresso Lattissima One EN 500.B kapszulás kávéfőzőjét! Ez a nagy teljesítményű készülék professzionális 19 bar nyomással működik, és szabadalmaztatott Cappuccino rendszerrel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően pillanatok alatt ízletes italt készít, nagy adag tejhabbal a tetején. Mindössze egyetlen gombnyomás, és a Nespresso minden másról gondoskodik. Az optikai szenzornak hála a kávéfőző a tejtartályban töltött összeg tejmennyiséget felhasználja, ezáltal megakadályozza a pazarlást. A készülék továbbá a 9 perces inaktivitást követő automatikus kikapcsolás funkcióval is energiát takarít meg. Ha nem felel meg számodra ez a beállítás, a kikapcsolás idejét meg is változtathatod 30 perc és 8 óra között. Ám még ha ki is kapcsolod a kávéfőzőt, nagyon hamar "felébresztheted" - a készülék ugyanis hihetetlenül gyorsan, mindössze 25 másodperccel a bekapcsolást követően már működésre készen áll.



Stílusos készülék az igényesek számára

A népszerű De'Longhi elegáns Nespresso kávéfőzőjét már az első csésze kávé elkészítésétől imádni fogod. Felejthetetlen íz és tökéletes aroma vár rád. A kényelmes kapszularendszer elegendő helyet szolgáltat a tejhabos vagy tejhab nélküli, különféle kávétípusokkal való kísérletezésre. Még a koffeinmentes kávét kedvelők is megtalálják a saját ízlésüknek megfelelő italt. A De'Longhi EN 500.B nem csak praktikus funkcióival fog levenni a lábadról, hanem látványos fekete formatervezésével is, amely a konyhád gyönyörű kiegészítőjévé teszi a Nespressot. Az egyszerű és intuitív vezérlésnek köszönhetően mindenki el tudja készíteni a kávéját. Egyetlen gombnyomás, és máris kész a páratlan Cappuccino vagy Latte Macchiato.


Kedvenc italod elkészítése még soha nem volt ennyire egyszerű

Fogadj a De'Longhi EN 500.B-re és minden barátod hozzád akar majd járni kávézni! Mindenki a saját ízlésének megfelelő italt kortyolgathatja. Az EN 500.B tetején található három világító gomb segítségével gyorsan kiválaszthatod az általad preferált italt. Választhatsz az Espresso, a Lungo vagy a tejes italok (40 ml kávé 135 vagy 350 ml habosított tejjel) közül. A kapszulák behelyezésére szolgáló nyílást a kávéfőző tetején, a fém kar lenyomásával találod meg.

Kifinomult konstrukció

A Lattissima One kávéfőző levehető csepegtetőtálcája nem csak az Espresso csészék, hanem a magas Latte Macchiato poharak számára is alkalmas. A készülék egyéb részei, mint például az 1 literes űrtartalommal bíró víztartály, szintén levehető. A tejtartály legfeljebb 120 milliliter tej, a használtkapszula-tartó pedig 9-11 kapszula tárolására képes. Az egyszerű tisztítás magától értetődik, így teljesen átadhatod magad a De'Longhi EN 500.B használatának. Egyes részei mosogatógépben is tisztíthatók, így a készülék karbantartása gyerekjáték. A kávéfőző az A++ energiaosztályba tartozik, ezáltal energiát is takaríthatsz meg.


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 400 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!

Felszerelés

Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
32,4 cm Kész!
Szélesség
15,4 cm Kész!
Magasság
25,6 cm Kész!
Tömeg
4,2 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ