Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Defender Sirocco X65 PRO

Termékkatalógus
Defender Sirocco X65 PRO
4,1 22 értékelés
Hangfal - 2.1 szett, 2x 15W + 35W mélynyomó
Kód:  JS280a18a9 Termékszám:  65157

Defender Sirocco X65 PRO

A Defender Sirocco X65 PRO egy sokoldalú, aktív hangszóró rendszer, amely meglepően kiváló hangzással, és magas minőségű teljesítőképességgel rendelkezik. A termék 2.1-es verziója kettő 15 W-os hangfalból, és egy 35 W-os teljesítményű RMS mélynyomóból áll. Nagyszerűen lehet használni zenehallgatásra, illetve hatásos hangeffektusokat hallhat rajta, miközben videójátékozik vagy filmeket néz. A hangszórók teljesítménye hatalmas, a mélynyomó fából készült teteje pedig elősegíti a basszus valósághű hangzását.

A készlet tartalmaz egy beépített MP3 lejátszót, amely támogatja a közvetlen és gondtalan lejátszást külső eszközökön, USB-n vagy SD-kártyán keresztül. Így könnyedén élvezheti a memóriakártyáin és lemezein tárolt tartalmakat. A mélynyomón elhelyezkedő, letisztult LCD képernyő az éppen lejátszott dal címét, a hangerőt, és a basszus erősségét mutatja, sok más információval is kiegészítve. Az ergonómikusan kialakított távirányító használata egyszerű és kényelmes. A hangerőt és basszust a mélynyomón elhelyezkedő, elülső panelen is könnyedén lehet szabályozni. A készülék hátoldalán található két 2RCA audio bemenet, továbbá az eszközhöz tartozik egy 2RCA-Jack 3.5 mm-es adapter is.

A mélynyomó méretei:

170 x 330 x 320 mm

 

A hangfalak méretei:

92,2 x 355 x 50 mm-es

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Defender Sirocco X65 PRO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Sirocco X65 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender Sirocco X65 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Sirocco X65 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Sirocco X65 PRO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ