Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch

Termékkatalógus
Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch
Tablet PC - Intel Core i5 8265U Whiskey Lake, multitouch 14" LED 1920x1080 IPS, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce MX130 2GB, M.2 PCIe NVMe SSD 256GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, HDMI, kártyaolvasó, 3cellás akkumulátor, Windows 10 Home 64bit (NBD On-Site)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  ADC133x5 Termékszám:  5482FI5WB2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch


Az érintőképernyős notebook praktikus eszköz, ha egyetlen PC-t keresel a suliba és szórakozásra. A hordozható számítógépek paraméterei eltérnek, ennél fogva minden modell valami másban jó. Az érintőképernyős laptop különleges forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Ezért kezelhető klasszikus notebookként és tablet módban is. A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch pofon egyszerűen beállítható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch érintőképernyős notebook kijelzője?

Képernyőjének átmérője 14 ". A 14 és 16" közötti méretű kijelző kompromisszum a használható munkaterület és mobilitás között. Ez a modell ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes laptop fontos része. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét modellje, mint a puszta ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele fejez ki. Az Intel letisztult és érthető besorolást hozott létre. Processzorait a leggyengébbtől a legerősebbig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet leginkább táblagépekhez gyártanak. Kicsit módosított hierarchiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek a legerősebbek, amelyek fokozatosan lecserélik a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám nagyobb kapacitást fejez ki. Az úgynevezett TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes nyújtani. A szám egy segítség a processzor teljesítményének megbecsléséhez. A laptopok több mint fele 25 W érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást gyakran csak a játékra tervezett számítógépeknél találunk.

A grafikus kártyák (GPU) tipológiája hasonló alapelveken nyugszik. Az önálló kártyák rendszerint nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba építettek. A komolyabb chipek nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a korábbi verziók. A memória mérete a kártya teljesítményének lényeges indikátora. Az általános használathoz elégséges 2 GB memória. Ha gyakrabban játszol FPS játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy annál nagyobb kapacitás a célravezető.

A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch hibrid laptop memória és merevlemez kapacitása

A RAM-ok nagyságát a jövőbeni felhasználás alapján válaszd ki. A legolcsóbb tablet PC-k 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes gépek sajátossága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón archiválhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - érthetőbben, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Sokkal gyorsabb és ellenállóbb, mint a klasszikus lemezek. A HDD jelenti a hagyományos meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinációja egy házban viszont az SSD komponens a HDD blokkhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan hordozható számítógépeknél használható, amelyek két HDD slottal rendelkeznek. A master SSD a kisegítő pedig a normál HDD. A tablet PC csomagolásának része: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8265U Whiskey Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
14" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8265U Whiskey Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,9 GHz (3 900 MHz) Kész!
Cache Processzor
6 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!
A beépített slotok száma
1 × Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
MX130 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
0,92 Mpx Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
42 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,7 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
328 mm Kész!
Maximális magasság
19,95 mm Kész!
Mélység
232,8 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ