A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst

Termékkatalógus
Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst
Tablet PC - Intel Core i3 8145U Whiskey Lake, érintőképernyős, 14", 1920 × 1080, , IPS, 4 GB RAM, DDR4 Intel UHD Graphics 620, SSD 256 GB, háttérvilágításos billentyűzet, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 42 Wh akkumulátor, Windows 10 Home (NBD)
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kód:  ADC133x3h Termékszám:  5482FI3WA2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst


Ez a tablet és laptop keverék kiváló megoldás, amennyiben egy gépet szeretnél a suliba és filmezésre. A tablet PC-k jellemzői eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre. Ez a tablet és laptop keverék olyan forgócsuklóval bír, aminek köszönhetően a kijelző szabadon elforgatható. Így használható klasszikus laptopként vagy a billentyűzetet eltávolítva tabletként. A(z) Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst ügyesen beállítható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy mit kínál a(z) Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC monitorjának képátlója 14 ". A 16" alatti képátlójú képernyő a leggyakoribb méret. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst tablet PC chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden komoly hordozható számítógép lényeges része. Sokkal többet mond a processzor modellje, mint az ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele ad meg. Az Intel nagyszerű és érthető rangsort talált ki. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig rangsorolja: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet elsősorban mobil eszközökhöz kínálnak. Kicsit eltérő besorolást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a leggyorsabbak, amelyek felváltották az előző generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett produkál. A szám egy kis segítség a processzor energiafogyasztásának megbecsléséhez. A hordozható számítógépek többsége 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb értékeket elsősorban a nagyobb méretű notebookoknál láthatunk.

A videokártyák (GPU) tipológiája ehhez hasonló. Az önmagukban álló videokártyák többnyire nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a beépítettek. A drágább csipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi típusok. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének fontosabb attribútuma. Az irodai programok használatához megfelel 2 GB memória. Ha hevesebben játszol, akkor a minimum a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy annál nagyobb kapacitás az abszolút minimum.

A(z) Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst hibrid notebook HDD és RAM kapacitása

A rendszermemória mennyiségét a használat célja kellene, hogy meghatározza. A leggyengébb hibrid notebookok 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM az alapfelszereltségű gépek sajátossága, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón archiválhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Többszörösen gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a hagyományos merevlemezek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja egy házban annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD blokkhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan számítógépeknél található, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az egyik SSD a szolga pedig a hagyományos HDD. A tablet PC csomagolásának része: Háttérvilágítású billentyűzet, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!
RAM memória mérete
4 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i3 8145U Whiskey Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,1 GHz (2 100 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
14" Kész!
Tárhelykapacitás
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i3 8145U Whiskey Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
2,1 GHz (2 100 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,9 GHz (3 900 MHz) Kész!
Cache Processzor
4 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárhelykapacitás
256 GB Kész!
SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
42 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,7 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.2 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
328 mm Kész!
Maximális magasság
19,95 mm Kész!
Mélység
232,8 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ