DELL MSA14

Termékkatalógus
DELL MSA14
5 1 értékelés
Állvány - 9 kg súlyú monitorok számára, VESA adapterrel, az asztal széléhez rögzíthető
Kód:  ADP5a006 Termékszám:  482-10010 Gyártó honlapja:

DELL MSA14

A DELL csuklós monitorállvány praktikus segítség nem csak a munkahelyeden, hanem az otthoni irodádban is. Eredeti alkatrészeit úgy tervezték, hogy elősegítse a monitor kényelmes megtekintését és a jobb láthatóságot. A Dell monitorok sokféle módon történő rögzítésére alkalmas. Gyorsan rögzíthető, összeszerelése nem igényel csavarokat és más szerszámokat. A csomagban emellett megtalálható egy VESA adapter is. Élvezd a modern kialakítást és a számos praktikus funkciót.

Legfontosabb jellemzői

  • Akár 24,6" monitorok számára
  • Dell és VESA monitorokhoz tervezve
  • DELL által tesztelt
  • Kifinomult kialakítás
  • Szinte egyáltalán nem foglal helyet az asztalon
  • Sokféle lehetséges beállítás - a monitor dönthető, forgatható és mozgatható

Jobb láthatóság a hatékonyabb munka érdekében

Az állvány egyik nagy előnye az egyszerű kezelés. A monitor így szabadon forgatható, dönthető, valamint függőlegesen és vízszintesen mozgatható. Dolgozz hatékonyan és átláthatóan. Ez az egyedülálló állvány kifinomult kialakításának köszönhetően tökéletes stabilitást nyújt és megakadályozza a kábelek kellemetlen összegabalyodását. Praktikus formája miatt nem foglal el túlzott helyet az asztalon.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Elhelyezés
Asztalra Kész!
Karok száma
1 × Kész!
Képernyő maximális mérete
24,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Karok száma
1 × Kész!

Tulajdonságok

Képernyő maximális mérete
24,6" Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DELL MSA14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DELL MSA14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DELL MSA14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DELL MSA14.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ