Akvizice ApF HU Rapture

Dell Precision T3620

Termékkatalógus
Dell Precision T3620
Munkaállomás Intel Xeon E3-1240 v5 QC, 16 gigabájt RAM DDR4, NVIDIA Quadro K420 2GB SSD 256 GB, DVD, DVI, DisplayPort, USB 3.0, billentyűzet, egér, a Windows 10 Pro - előre telepített Windows 7 Professional 64-bit, helyszíni garancia NBD
Kód:  TD140p3 Termékszám:  D5-T3620-P3-spec3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Precision T3620

Nyűgözi le a hihetetlen sebességgel és kiváló teljesítmény. Az új sorozat a munkaállomások neves márka jön egy mini torony a legkisebb méretű a piacon. A kompakt méret és a bővítést az ideális megoldást kereső cégek helytakarékos, de nem kíván kompromisszumot kötni a teljesítmény-igényekkel és a növekedési potenciál. Szakemberek értékelni fogják a fitness NVIDIA Quadro, hogy könnyen vigyázni a legmakacsabb projektek. Ha keres egy partnert, aki tud bízni a munkát, akkor a megfelelő címre.

gyakorlati igásló

Munkaállomások egy mini torony szinte bárhol elfér. Ez ma már magától értetődő a látszatot, hogy ez a rendeltetése, nagy teljesítményű. Nagyszámú USB port segítségével bármilyen perifériák, díszített elöl két USB 3.0 portok villámgyors adatátvitelt és egyszerű csatlakozás külső adathordozóra. Ezen kívül a szabvány ENERGY STAR egy Dell Precision Workstation energiatakarékos részét az informatikai berendezések. A csomag tartalmaz egy billentyűzet, az egér és a nova munkaállomás előre telepített Windows 7 Professional, így azonnal munkához. A készülékhez nem szavatolja folyamatos támogatás és szerviz technikus érkezik a következő munkanapon.

Nagy megbízhatóság és az optimális teljesítményt

Dell Precision átesett szigorú tesztelés miatt garantálják az egyenletes működés igényes alkalmazások, akkor minden nap számíthat. Az eredmény pontos gyártási és alapos tesztelés egy hitelesített ISV. Biztos lehet benne, hogy a modell T3620 kitűnő választás, ha keres az optimális teljesítmény és a megbízhatóság alkalmazások mérnöki, gyártási, média, szórakozás, az egészségügy, az élettudományok, olajipar, a gázipar, a gazdaság és a pénzügyi szolgáltatások.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Precision T3620 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision T3620. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Precision T3620. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Precision T3620. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Precision T3620.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ