A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Dell S520

Termékkatalógus
Dell S520
Projektor DLP, nat. WXGA (1280x800), 3100 ANSI lumen, kontraszt 2200: 1, WiFi, 2x VGA, S-Video, kompozit, HDMI, mini USB, USB (NBD On-Site)
Kód:  ADM4c023 Termékszám:  210-ABTD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell S520

Projektor S520 között van az első interaktív előadás, beszélgetés és megosztása nagy területek sok felhasználó. Tartalom által kiálló a táblára 220 cm, és ezt követően a "kép" is dolgozhat az ujjával száraz stíratelných leírással vagy egy, a mellékelt két interaktív toll. Tehát van egy nyitott ajtó mindenféle forgatókönyv mutató gondolatok, a közvetlen ellenőrzése és rekord közvetlenül vászonra a népszerű gesztusok Windows 8 (és később). Tehát, hogy lehetséges, hogy működjön együtt a képet, akkor nyilvánvaló, hogy rövid vetítési távolságú (52 cm).

legfontosabb jellemzői

  • Špičkový projektor pro krátkou projekční vzdálenost (od 51,7 cm do 75,9 cm!)
  • Korlátozások árnyékot és vakító műsorvezető
  • Egy különleges tábla tartozéka a lehetőséget az írás egy hagyományos száraz letörölni Handler
  • Az interaktivitás ujjak, markerek a táblán két mellékelt toll
  • Vezeték nélküli kapcsolat az Intel Wireless Display (WiDi) és Miracastot az élő közvetítést a képek
  • Felosztása a képernyő négy részre egyidejű vetítés a képek négy különböző forrásból
  • Előrejelzések prezentációk számítógép nélkül 2GB belső memória vagy flash meghajtó (32GB-ig)
  • DLP és BrilliantColor kínál világos, pontos és konzisztens színeket
  • A csomag is készített egy készlet a falra szereléshez

kábel sokoldalúság

A vetítés vezethet alapvetően bármely eszközről, mivel a projektor fel van szerelve egy komplett csatlakozó használható. Mindenekelőtt két számítógép bemenet VGA és digitális HDMI, így az egyik pillanatban csatlakozik több laptop vagy helyi számítógépen. Asztali eszközök, például TV tuner, vagy DVD lejátszó, akkor is megtalálja a klasszikus kompozit bemenet. Bemenetek használata közben egyszerre, mert egy nagy vetítővászon lehet négy részre osztható egyidejű vetítése legfeljebb négy képet különböző forrásokból.

Reach mobil elektronika

Nem akarom, hogy húz egy laptop? Majd vezesse a vetülete a smartphone vagy tabletta. A kivetítőn a vezeték nélküli technológia, az Intel Wireless Display (WiDi) és Miracastot. Ezek szolgálnak az egyszerű párosítás a különböző eszközök, amelyek támogatják ezeket a szabványokat.Nincs semmi másolni. Néhány pillanat múlva a képet a készülék élőben a képernyőn, így akkor több mint előrejelzések továbbra is teljes ellenőrzést. Vagy hogy köze csak egy flash meghajtó előkészített anyag.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Kontraszt
2 200:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,52 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,76 m Kész!
Minimális képátló
177 cm (69,69 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Kontraszt
2 200:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,52 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,76 m Kész!
Minimális képátló
177 cm (69,69 ") Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Méretek

Szélesség
35,7 cm Kész!
Magasság
23,1 cm Kész!
Mélység
36,7 cm Kész!
Tömeg
8,5 kg Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell S520 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell S520. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell S520. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell S520. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell S520.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ