A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

De'Longhi DEX12

Termékkatalógus
De'Longhi DEX12
Páramentesítő - 210W, 2,1 literes víztartály, párátlanító kapacitása 12 liter/24 óra, fagyálló funkció, ruhaszárító funkció
Kód:  DLOV001 Termékszám:  0148712231 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi DEX12

De'Longhi DEX12 párátlanító

Válassz egy jó minőségű párátlanítót, és lélegezz egészséges és tiszta levegőt. Értékelni fogod a preventív funkcióját is penésszel, baktériumokkal, atkákkal és az ablakok párásodásával szemben. A De´Longhi modern párátlanítója praktikus funkciókat, magas párátlanító kapacitást és elegáns, fehér-kék kivitelezést kínál. 


Odvlhčovač vzduchu De'Longhi DEX12
 

Effektív működés

Képes hatékonyan eltávolítani nem csak a nedvességet, de megszárítja a frissen mosott ruháidat is, és biztosítja a tiszta és belélegzésre alkalmas környezetet. Főként zárt helyiségekben hasznos, mint például a hálószobák, nappalik, fürdőszobák, pincék, vagy raktárszobák.

Fagyálló rendszer, rendkívül alacsony zajszint és nagy gyűjtőtartály

Ez a modern készülék 210 wattos teljesítményt kínál, és egy nap alatt akár 12 liternyi nedvességtől is megszabadul. Nagy, kivehető gyűjtőtartállyal működik, amelynek űrtartalma 2,1 liter. 2 és 30°C hőmérsékletben használható. Örülni fogsz a csupán 37dB-es zajszintjének is, így működése nem fog zavarni mindennapi tevékenységeid során. A fagyálló rendszer egyike a fő előnyeinek, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát.

Mosható szűrő, ruhaszárító funkció és egyéb hasznos felszerelés

A párátlanító kiemelkedik kompakt kivitelezésével, és nagyon könnyen hordozható praktikus fogantyújának köszönhetően. Modern design-jának hála bármilyen háztartásba ideális. Természetesen porálló szűrővel is rendelkezik, amely könnyedén kivehető és kitisztítható. Hasznos lehet még számodra a ruhaszárító funkció is, amely jelentősen csökkenti a kimosott ruhák száradási idejét.


Odvlhčovač vzduchu De'Longhi DEX12
 

A De'Longhi DEX12 fő tulajdonságai

  • Akár 12 liternyi nedvesség párátlanítását képes elvégezni 24 óra alatt.
  • Rendkívül alacsony működési zajszint, csupán 37dB(A).
  • Nagy kivehető tartály, amely 2,1 literes.
  • Automatikus fagyálló rendszer.
  • Praktikus ruhaszárító funkció.
 

Paraméterek

Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Tartály térfogata
2,1 l Kész!
Maximális zajszint
37 dB Kész!
Funkció
Anti-Freeze Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Tartály térfogata
2,1 l Kész!
Maximális zajszint
37 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Anti-Freeze Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi DEX12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi DEX12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De Longhi DEX12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi DEX12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi DEX12.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ