Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

De'Longhi FS6055

Termékkatalógus
De'Longhi FS6055
Fritőz -1800W, 1,5 kg-s élelmiszer-kapacitás, olajkapacitása 2,4 liter, a termosztát 150-190°C, Easy Clean rendszer az olaj könnyű kiöntéséhez
Kód:  DLFR004 Termékszám:  0125054704 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi FS6055

Az olajsütő nagyon hasznos a nagycsaládos háztartásokban. Egyszerre akár 1,5 kg étel megsüthető benne. 2,4 liter olaj tölthető bele. A termosztát állítható 150-190 °C között. Állítsa be a megfelelő hőmérséklet hal, hús vagy zöldség készítéséhez! Ez lesz majd a kedvenc konyhai kiegészítője. A 1800 W-os teljesítmény elegendő ahhoz, hogy az olajsütő megbirkózzon minden feladattal, amit rábíz.

Szagtalan és ellenőrzött sütés

  • Ellenőrizheti hogy áll a sütés a sűtő felnyitása nélkül egy praktikus kis ablakon keresztül
  • Fény jelzés mutatja mikor alkalmas a gép a használatra
  • Állítsa meg a szagokat! Cserélhető szagfelfogó
  • Automatikus fedélemelő gomb
  • Munka után a mosogatógépbe! A fedél és a kosár gépben is tisztítható

Gyors és egyszerű olajcsere

Az olaj leengedése még soha nem volt ilyen egyszerű. Az Easy Clean Olajleeresztő rendszer leeresztő csövén keresztül a használt olaj könnyen eltávozik.

Első a biztonság

Bár egy forró olajsütőtől van szó, a levegő a külső falak és az belső edény falai között kering, ennek köszönhető, hogy a gép működés közben is hideg. A csúszásmentes talpak megakadályozzák a készülék nem kívánt és veszélyes csúszkálását a konyhapulton.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi FS6055 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi FS6055. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De'Longhi FS6055. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi FS6055. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi FS6055.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ