Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Demeliss 3927

Termékkatalógus
Demeliss 3927
Hajvasaló - gőzölős titán simítólapok, 5 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 85 W teljesítmény, 2,3 m hosszú kábel, rózsaszín kivitel, biztonsági zár és utazó szett, hálózati tápellátás, olaj és tároló tok a csomag része
31 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEMZV274 Termékszám:  3927
Demeliss 3927 31 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Demeliss 3927

Szeretnéd ha szép fényes és egészséges lenne a hajad? Akkor szerezz be egy hajvasalót a közismert Demeliss gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 5 hőfokozat. A tökéletes frizura a széles hőmérséklet-tartománnyal valósulhat meg 150 és 230 °C között, ennek hála a hajvasaló mindig a te igényeidnek megfelelően állítható be. A hajhoz kíméletes, ugyanakkor gondoskodik a megfelelő formáról, csillogásról és arról, hogy a frizura erőt sugározzon. Teljesítménye 85 W, amelynek hála rövid idő alatt melegszik fel. Az összes hajtípusra használható a tartós titán felület, akár göndör fürtökről, akár vékony, finom hajszálakról van szó. A titánt nagyra értékelik, a leginkább keresett felületek közé tartozik. Kiváló hővezetés jellemzi, és villámgyorsan felmelegszik, ami kényelmesebbé teszi a haj kiegyenesítését. Az alumínium vasalófelületet egyenletes hőeloszlás jellemzi a lapok belsejében, így még alacsony hőmérséklet beállítása esetén is hatékonyan vasal, és megóvja a hajat.

Hajvasaló Demeliss 3927 Tartozékok
Hajvasaló Demeliss 3927 Jellemzők/technológia

A népszerű Demeliss 3927 hajegyenesítő fontosabb előnyei

  • A közismert Demeliss hajvasaló remek társad lesz a mindennapokban
  • A választható hőfokok száma: 5
  • A gyors felfűtést nagy teljesítményű fűtőegység garantálja
  • Loknik létrehozására is alkalmas
  • A gőzzel történő vasalás kíméletes és hatékony módja a hajformázásnak
  • Nem hiányzik róla a biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció, illetve a működést jelző fény sem
  • A beépített kijelzőn látni fogod a szükséges információkat
  • Kábelhosszúság: 2,3 m
  • A biztonsági retesz lehetővé teszi a megfelelő tárolást
  • Nyaralásra is elviheted magaddal
  • Tartalmazza a csomag a hordtáskát is

Az ismert Demeliss hajsimító elkápráztat különféle trükkös megoldásaival

A hatékony fűtőegység biztosítja, hogy a hajegyenesítő rendkívül gyorsan felmelegszik a kívánt hőmérsékletre. A hajvasaló alkalmazkodik az igényeidhez, és pillanatok alatt hajsütővassá alakul át. Úgy készült, hogy könnyedén kezelje a gyönyörű fürtöket, vasaláskor pedig precíz legyen. A gőzfunkció biztosítja a gyors és hatékony hajformázást. Extra puhaság és egészséges kinézetű haj, ugyanis a gőzzel való vasalás rendkívül kíméletes a hajhoz. Ha te is beletartozol abba a feledékeny csoportba, akik gyakran nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy ha befejezték, amit csinálnak, kihúzták-e a készüléket a konnektorból, imádni fogod, hogy automatikusan kikapcsol, valamint hogy fény jelzi a működését. A népszerű Demeliss hajvasaló ideális azoknak, akik szeretnék, ha a tökéletes frizurát minél kíméletesebben érnék el.

Könnyű kezelés és használat

A híres Demeliss hajvasaló remek választást minden hajtípusra. Biztonsági zárat is kapott, amely használható a vasalólapok rögzítésére. Biztosan hasznosnak fogod találni ezt a szerkentyűt a tárolás során. Utazásra is remek választás. Utazásaidra is magaddal viheted, hogy ne kelljen megalkudnod a megjelenéseddel. A hajvasaló hálózati tápellátással rendelkezik, így nagy előnye a folyamatos működés. Beépített akkumulátor került a hajvasalóba, amellyel még egyszerűbb lesz a frizurakészítés. A neves Demeliss hajvasaló nem fog szégyent hozni rád. A csodálatos rózsaszín színébe mindenki beleszeret.

A neves Demeliss hajsimító nagyszerű felszereltséggel büszkélkedhet

A hajvasalón kívül a következőket is megkapod a csomagban: olaj és tároló tok. Amikor nincs szükséged a vasalóra, egy védőtok áll a rendelkezésedre, amellyel rögzítheted, valamint a hordtáskában tarthatod, amelyet másra is kihasználhatsz. Minden nap számíthatsz a vasalóval való kényelmes hajformázásra, ugyanis a kábel hosszúsága 2,3 m. Teljes szabadságot ad, miközben kialakítod a frizurát, a kábel nem fog beleakadni semmibe.

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Vasalófelület anyaga
Titán, Alumínium Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán, Alumínium Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
5 Kész!
Teljesítmény
85 W Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,3 m Kész!
Kiegészítők
Olaj, Tároló tok Kész!
Szín
Rózsaszín Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Demeliss 3927 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Demeliss 3927. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Demeliss 3927. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3927. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3927.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ