Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Demeliss 3947

Termékkatalógus
Demeliss 3947
Hajvasaló - gőzölős titán simítólapok, 5 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 85 W teljesítmény, 2,3 m hosszú kábel, arany kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás, fésűs tartozék, kefés feltét és tároló tok a csomag része
69 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEMZV472 Termékszám:  3947
Demeliss 3947 69 290 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Demeliss 3947

Csodálod a gyönyörűen fényes és egészséges hajat? Pontosan ebben segít ez a hajsimító az ismert Demeliss gyártótól. Hőfokok száma: 5 hőfokozat. A tökéletes frizura a széles hőmérséklet-tartománnyal valósulhat meg 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajegyenesítő a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. Teljesítménye 85 W, így gyorsan meleg lesz. A tartós titán minden hajtípusra megfelelő, akár vastag, göndör hajszálaid vannak, akár vékony, finom tincsekkel rendelkezel. A titán jó megítélés alá esik a szakemberek körében, a legfelkapottabb felületek közé tartozik. A gyors felmelegedés mellett még remek hővezető tulajdonságokkal is rendelkezik, aminek hála a haj kiegyenesítése könnyű és egyszerű lesz. Az alumínium vasalófelület optimális hőeloszlást biztosít a vasalólapok belsejében, így még alacsony hőmérséklet beállítása esetén is hatékonyan vasal, és hozzájárul a haj védelméhez.

Hajvasaló Demeliss 3947 Tartozékok
Hajvasaló Demeliss 3947 Jellemzők/technológia

A híres Demeliss 3947 hajvasaló fontosabb jellemzői

  • A jól ismert Demeliss hajegyenesítő szalonképes frizurát garantál neked
  • A kiválasztható hőfokok száma: 5
  • A gyors felmelegedést a nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja
  • Az innovatív kefe természetes volument és optimális formázást biztosít a hajnak
  • Fésűs tartozék a haj vasalás közben történő kifésülésére
  • Loknikat is kialakíthatsz a segítségével
  • A haj gyengéden és hatékonyan formázható gőzzel történő vasalással
  • Nem hiányzik róla a biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció, illetve a működést jelző fény sem
  • Integrált, könnyedén leolvasható kijelző
  • Rugalmas kábel a kényelmes használat érdekében, amelynek hossza 2,3 m
  • A biztonsági retesz praktikus a tároláshoz
  • A hordtáska a tárolás megkönnyítésére szolgál

Az ismert Demeliss hajvasaló elkápráztat a szuper megoldásaival

A nagy teljesítményű fűtőegységnek köszönhetően a hajvasaló gyorsan használatra kész lesz. Ezt a hajvasalót könnyedén az igényeidhez igazíthatod, és pillanatok alatt hajsütővassá alakíthatod. A precíz hajvasalásra, és gyönyörű fürtök kialakítására készült. A gőzzel a hajformázás hatékony és gyors lesz. Extra puhaság és egészséges kinézetű haj, mert a gőzzel való vasalás nagyon kíméletes. Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik soha nem emlékeznek arra, hogy áramtalanították-e a készüléket, imádni fogod, hogy fény mutatja a működését, valamint használat után automatikusan kikapcsol. Az ismert Demeliss hajegyenesítő kiváló megoldás azoknak, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Hajvasaló Demeliss 3947 Jellemzők/technológia

Mivel a kezelése egyszerű, könnyű használni

Az ismert Demeliss hajvasaló segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. Biztonsági zárral rendelkezik, amellyel rögzítheted a vasalólapokat. Jól jön majd tárolás során. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységről működtethető, így nem kell aggódnod amiatt, hogy használat közben lemerül. A hajvasalóba beépített akkumulátort terveztek, ami még kényelmesebbé teszi a hajformázást. Az ismert Demeliss hajegyenesítő kinézete abszolút megkapó. A csodálatos arany színe mindenkit lenyűgöz.

A közismert Demeliss hajvasaló csomagjából nem hiányoznak a jobbnál jobb kiegészítők

A dobozban a hajvasaló mellett a következőket is megtalálod: fésűs tartozék, kefés feltét és tároló tok. A kiváló minőségű kefe vitalitást és volument kölcsönöz a hajnak, miközben gyengéd kifésülést tesz lehetővé. Vasalás közben a fésűs tartozék segítségével kifésülheted a hajadat. A tartozék könnyedén fel- és levehető, és kis mérete miatt nem foglal sok helyet, ha magaddal viszed az utazásra. Használaton kívül a vasalót, védőtokkal rögzítheted és a mellékelt hordtáskában tarthatod, amelyet másra is kihasználhatsz. A vasaló használata rendkívül kényelmes, ugyanis a kábel hosszúsága 2,3 m. Kedvező helyzetet biztosít a hajformázás során, a kábel nem akad be majd semmibe.

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Vasalófelület anyaga
Titán, Alumínium Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Titán, Alumínium Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
5 Kész!
Teljesítmény
85 W Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,3 m Kész!
Kiegészítők
Fésűs tartozék, Kefés feltét, Tároló tok Kész!
Szín
Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Demeliss 3947 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Demeliss 3947. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Demeliss 3947. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3947. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3947.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ