30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

DENIM Original

Termékkatalógus
DENIM Original
5 3 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: borotválkozás utáni víz 100 ml, Deodorant Body Spray
Kód:  VBAL418 Termékszám:  8008970047928

DENIM Original

A DENIM Original férfi kozmetikai ajándékkészlete a férfi kozmetikumok gyártására specializálódott ismert olasz márka két termékét kínálja. A készlet a DENIM Original termékcsalád borotválkozás utáni arcvizét és dezodor spray-jét tartalmazza. Ezeket a kozmetikumokat intenzív férfias illat jellemzi, amelyek már klasszikusnak számítanak a márka esetében. A fás-aromás illat olyan illatjegyekből tevődik össze, amelyek kiváló intenzitással és tartóssággal bírnak. Emellett a tömjén illata enyhén orientális, luxus érzetet kölcsönöz a termékeknek. A DENIM Original borotválkozás utáni arcvíz gondoskodik a bőröd ápolásáról borotválkozás után. Hogyha téged is gyötör borotválkozás után a kellemetlen, égő érzés, akkor a Denim borotválkozás utáni terméke megoldást jelenthet. A luxus illatú dezodor egész napra ellát a frissesség érzésével.

A DENIM férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Férfi kozmetikai készlet a híres olasz Denim márka termékeivel
  • A szett tartalmaz egy Denim Original borotválkozás utáni arcvizet és dezodor spray-t
  • A borotválkozás utáni arcvíz megnyugtatja a borotválkozás után irritált bőrt
  • Felfrissíti, megnyugtatja és hidratálja a bőrt borotválkozás után
  • Borotválkozás utáni arcvíz luxus, nagyon férfias, fás illattal
  • Kellemes illatú borotválkozó termék, ideális a férfi bőrápoláshoz
  • Férfi dezodor spray a 24 órás frissességért
  • Az illat a borostyán, a vetiver és a cédrusfa illatjegyeken alapul
  • Frissítő illat dezodorspray formájában egy praktikus és könnyen hordozható csomagolásban
  • Denim Original intenzív illat a mindennapos viseletre és a különleges alkalmakra

Nyugtasd meg az irritált bőrt a Denim Original borotválkozás utáni arcvízzel

A Denim Original After Shave borotválkozás utáni arcvíz a férfi kozmetikumok gyártására specializálódott olasz luxusmárka első termékcsaládjába tartozik, így egy valódi klasszikus. Azonnal megnyugtatja a frissen borotvált bőrt és megszüntet minden jellegű kellemetlenséget az égő bőrtől a száraz vagy a feszülő bőr érzéséig. Az arcvíz használata után a bőröd puha, sima és táplált lesz, nem beszélve a klasszikus és frissítő kellemes illatról, amelyet a magabiztos és modern, remek stílusú és eleganciájú férfiak számára készítettek. A fás és aromás illat a tömjén luxus illatjegyeire épült, amely igazán intenzív és gazdag, nem utolsósorban hosszan tartó illatot biztosít. A kételyekkel teli világban csak a Denim Original 100%-ig biztos.

A felhasználása:
Használd az arcodon közvetlenül borotválkozás után. Gyengéden masszírozd be a borotvált bőrbe, gyorsan és könnyen felszívódik. Optimális esetben használd az azonos termékcsaládba tartozó EdT-vel együtt.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Összetétel:
Alcohol denat., Aqua, Glycerin, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Propylene glycol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 47005

Élvezd a Denim Original Deo Spray dezodor luxus, férfias illatát

A Denim Original Deo Spray férfi dezodor spray az ideális választás azoknak a férfiaknak, akik szeretnék egész nap üdének érezni magukat. A 24 órás izzadság elleni védelem fás luxus illattal egyesül, amely biztosan téged is meglep a tartósságával és az illat különleges intenzitásával. Az illat a narancs levelekkel és a friss bergamott fás-virágos jegyeivel nyit. A citrusféléket a szerencsendió és a levendula bőrös aromája egészíti ki, amelyet a luxus, orientális tömjén tesz teljessé. Az illat érzéki alapjában a balzsamos borostyán, a földes vetiver és az értékes cédrusfa különleges fás illatjegyei kaptak helyet. A klasszikus illat praktikus és könnyen hordozható kiszerelésben érkezik, így az mindig veled lehet. Tehát bárhol bármikor kihasználhatod az általa nyújtott üdeséget és magabiztosságot.

Parfüm összetétele:
Fej (felső jegyek) - petitgrain (narancs levelek), szerecsendió, bergamott
Szív (középső jegyek) - olibanum (tömjén)
Alap (alsó jegyek) - borostyán, cédrus, vetiver

A felhasználása:
Alaposan rázd össze a flakont használat előtt. Tartsd a flakont függőlegesen és legalább 15 cm-es távolságból fújd fel a hónalj bőrére rövid fújásokkal. Optimális esetben használd az azonos termékcsaládba tartozó EdT-vel együtt.

Összetétel:
Butane, Alcohol denat., Propane, Isobutane, Isopropyl myristate, 2-methyl 5-cyclohexylpentanol, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Denim Original After Shave borotválkozás utáni arcvíz (100 ml)
1 × Denim Original Deo Spray dezodor spray (150 ml)
1 × kozmetikai táska


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENIM Original Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENIM ORIGINAL Box II.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENIM Original.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ